MENIU CAUTĂ

Vremea pe litoral în weekendul 11-13 mai. La ce să se aștepte turiștii zilele următoare

Distribuie

Vremea pe litoral în weekendul 11-13 mai. După câteva zile de ploaie, turiștii care au în plan să viziteze litoralul românesc vor avea parte de vreme frumoasă. Weekendul următor, ploaia le va strica planurile doar vineri, urmând ca soarele să-și reintre în drepturi sâmbătă și duminică, dar și săptămâna viitoare. Temperaturile se vor situa în valorile normale pentru această perioadă, arată AccuWeather.

Vremea pe litoral în weekendul 11-13 mai. Așadar zile numai bune de plajă, căci temperatura apei nu e cea optimă pentru baie în luna mai. Variabilele atmosferice sunt la valorile normale pentru această perioadă. Vineri, 11 mai, se așteaptă câțiva stropi de ploaie în Constanța și împrejurimi, posibil și furtuni, iar temperaturile se vor situa între 12 și 19 grade Celsius. De sâmbătă, vremea se îndreaptă, soarele e sus pe cer iar temperaturile cresc ușor, până la valoarea de 21 de Grade Celsius. Tendința de încălzire se manifestă și săptămâna viitoare.

Luni și marți soarele va alterna cu norii, dar nu sunt prevăzute precipitații, temperatura va rămâne la 21 de grade cu minime noaptea de 13 grade Celsius. Miercuri va mai urca un grad în termometre la amiază, vremea va rămâne la fel de frumoasă și joi, în timp ce vineri plafonul de nori va fi mai pronunțat.

Libertatea vă arată LIVE, 24 de ore din 24, ce se întâmpă la Mamaia și în Vama Veche. Am deschis, pentru voi, o fereastră spre mare. Bucurați-vă de ea!

URMĂRIŢI IMAGINI LIVE DIN MAMAIA

URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN VAMA VECHE

 

Citește mai multe despre litoral și vreme pe Libertatea.

Comentarii