Mergi direct la conținut »
Wizz Air anunță două noi rute de zbor din România către Germania. Biletele pornesc de la 99 de lei
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Wizz Air anunță două noi rute de zbor din România către Germania. Biletele pornesc de la 99 de lei

Wizz Air anunță două noi rute de zbor din România către Germania. Biletele pornesc de la 99 de lei

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunțat două noi rute de zbor din România în Germania, acestea urmând să conecteze aeroporturile din Sibiu cu Karlsruhe/Baden Baden și Suceava cu München/Memmingen, potrivit unui comunicat al companiei.

De Daniel Ionașcu,

Zborurile încep din data de 17 iunie, dar pasagerii pot să își rezerve începând de azi călătoriile, prețurile pornind de la 99 de lei sau 19,99 euro.

Baden-Baden devine a cincea destinație Wizz Air de la Sibiu către Germania, după cele către Frankfurt Hahn, München Memmingen, Dortmund și Nürnberg.

Ce poți face în Baden Baden și Memmingen

Baden Baden este un important oraș balnear care oferă diverse opțiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv pentru pasionații de sport. Zona rurală este ideală pentru drumeții și alpinism, iar în timpul iernii devine o destinație de schi îndrăgită, spune compania.

În schimb, noua rută de la Suceava către München Memmingen reprezintă prima legătură cu Germania a orașului bucovinean și a treia țară ca destinație a Wizz, după Marea Britanie și Italia.

Memmingen este un orașel de lângă Munchen, iar acesta oferă multiple perspective de petrecere a timpului liber. Are peste 150 de restaurante, cafenele și baruri pentru toate gusturile. Muzeele, expozițiile și teatrele oferă o gamă largă de divertisment interesant. Calendarul festivalurilor, care este plin de evenimente precum Ziua Pescarilor, Festivalul Copiilor, Festivalul orașului, Memmingen în Bloom, Târgul sau Piața de Crăciun, invită localnicii și vizitatorii să sărbătorească, arată Wizz Air.

Aceasta este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est. Wizz Air deține 109 avioane și are peste 4.500 de angajați. Compania e listată pe bursa de la Londra.

În ianuarie, Wizz Air a introdus o nouă cursă între București și Santander (Spania), biletele de avion pornind tot de la 20 de euro.

Close
Închide
  Close