De Mihai Niculescu,

Avionul care venea de la Londra a lovit o pasăre, astfel că comandantul a cerut efectuarea unor verificări tehnice. Cursa spre Londra urma să plece vineri seară la ora 21, dar a fost reprogramată a doua zi, în jurul orei 1. Nici acest termen nu a fost respectat, astfel că al doilea timp de plecare a fost fixat în jurul orei 14.30, arată Digi24.

Pasagerii s-au revoltat, considerând că au fost duși cu vorba. O parte dintre ei s-au cazat în Constanța peste noapte, în timp ce alții au rămas în aeroportul Mihail Kogălniceanu.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Mihail Kogălniceanu a precizat pentru Digi24 că a fost vorba despre o aeronavă a companiei Wizz Air, care venea din direcția Londra, iar la aterizare a lovit o pasăre.

După parcare, comandatul aeronavei a efectuat verificările necesare, considerând că sunt necesare verificări suplimentare din partea unei echipe tehnice de la București. Zborul era programat să decoleze la 20:50. În urma deciziei companiei, zborul a fost reprogramat pentru astăzi în jurul orei 11:10. Pasagerilor li s-au oferit băuturi răcoritoare și croissante”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Ea a mai spus că unii pasageri au preferat cazarea în Constanța pe timpul nopții, în timp ce alții au dorit reprogramarea zborului în alte zile.

Zborul era reprogramat să decoleze la ora 14:30, potrivit ultimei informări a companiei Wizz Air.


Citește și: Nicio anchetă la liceul din Sascut, în cazul elevilor aduși la mitingul PSD din Iași, deși ministrul Educației știe că e în curs


Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări