MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Zbor Wizz Air către Londra, amânat aproape o zi. Pasagerii au așteptat pe aeroportul din Constanța

Distribuie

Un zbor care urma să decoleze din Constanța aseară la ora 21 a fost reprogramat peste aproape o zi. Avionul Wizz Air a avut o defecțiune tehnică iar mulți dintre cei 200 de pasageri ai cursei spre Londra au preferat să aștepte toată noaptea pe aeroport.

Avionul care venea de la Londra a lovit o pasăre, astfel că comandantul a cerut efectuarea unor verificări tehnice. Cursa spre Londra urma să plece vineri seară la ora 21, dar a fost reprogramată a doua zi, în jurul orei 1. Nici acest termen nu a fost respectat, astfel că al doilea timp de plecare a fost fixat în jurul orei 14.30, arată Digi24.

Pasagerii s-au revoltat, considerând că au fost duși cu vorba. O parte dintre ei s-au cazat în Constanța peste noapte, în timp ce alții au rămas în aeroportul Mihail Kogălniceanu.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Mihail Kogălniceanu a precizat pentru Digi24 că a fost vorba despre o aeronavă a companiei Wizz Air, care venea din direcția Londra, iar la aterizare a lovit o pasăre.

După parcare, comandatul aeronavei a efectuat verificările necesare, considerând că sunt necesare verificări suplimentare din partea unei echipe tehnice de la București. Zborul era programat să decoleze la 20:50. În urma deciziei companiei, zborul a fost reprogramat pentru astăzi în jurul orei 11:10. Pasagerilor li s-au oferit băuturi răcoritoare și croissante”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Ea a mai spus că unii pasageri au preferat cazarea în Constanța pe timpul nopții, în timp ce alții au dorit reprogramarea zborului în alte zile.

Zborul era reprogramat să decoleze la ora 14:30, potrivit ultimei informări a companiei Wizz Air.


Citește și: Nicio anchetă la liceul din Sascut, în cazul elevilor aduși la mitingul PSD din Iași, deși ministrul Educației știe că e în curs


Citește mai multe despre wizz air pe Libertatea.

Comentarii