Serialul „Moștenirea” a fost lansat în 2020 la postul turcesc Kanal 7, iar primele două sezoane (care au avut 416 episoade la turci) i-au avut ca protagoniști pe Halil İbrahim Ceyhan și Sila Türkoğlu.

Cei doi i-au interpretat pe Yaman și Seher, doi tineri care luptă pentru sentimentele lor. Seher se mută în conacul unei familii înstărite, Kirimli, la rugămintea surorii ei aflate pe patul de moarte. Aceasta îi cere să aibă grijă de fiul ei, Yusuf (Berat Rüzgar Özkan), după ce va muri.

Seher ajunge astfel să-l cunoască pe Yaman, unchiul lui Yusuf, un afacerist dur care are legături cu mafia. Între Seher și Yaman se naște o frumoasă poveste de iubire, însă rudele lui Yaman nu-i lasă să fie fericiți.

Cine e Nana Nanuka Stambolishvili 

Pentru sezonul 3, producătorii de la Karamel Yapim îi vor aduce o parteneră nouă actorului Halil Ibrahim Ceyhan. Până la urmă, Sila nu este nici prima, nici ultima actriță care părăsește distribuția unui serial de succes (la fel au făcut și Meryem Uzerli din „Suleyman Magnificul” și Neslihan Atagül din „Fiica ambasadorului”). 

Noua actriță se numește Nana Nanuka Stambolishvili și este un model de origine georgiană. Conform presei din Turcia, aceasta îi va da viață personajului numit Elif, sora lui Aziz (Birhan Tut). Mai mult, se pare că Elif nu va fi deloc introvertită, ci va fi „rebelă și furioasă” precum Yaman. 

Reportaj Libertatea la punctul pe unde fug rușii în Finlanda, înainte ca și aici să se închidă granița: „Mama este fan absolut al lui Putin, dar mi-a zis să plec din țară”
Recomandări
Reportaj Libertatea la punctul pe unde fug rușii în Finlanda, înainte ca și aici să se închidă granița: „Mama este fan absolut al lui Putin, dar mi-a zis să plec din țară”

Cine o înlocuiește pe Sila Türkoğlu în sezonul 3 din „Moștenirea”

În vârstă de 32 de ani, Nana nu este doar o actriță aflată la debut, ci și dansatoare și designer de modă (are propria linie de îmbrăcăminte Kartveli Nana). Pentru că nu știe atât de bine limba turcă, la unele scene, Nana va avea o dublură vocală.

Ea este căsătorită din februarie 2011 cu Lasha Mgeladze și trăiește în prezent în Batumi, orașul unde s-a născut. Lasha s-a îndrăgostit de Nana când a văzut-o pe scenă în timpul unui spectacol de dans pe care aceasta l-a susținut în Cappadocia, iar la scurt timp au devenit soț și soție. 

Rămâne de văzut cum o vor primi fanii serialului „Moștenirea”/„Emanet” pe Nanuka Stambolishvili, actrița primind felicitări pe contul oficial de Instagram, când a anunțat colaborarea sa, dar și reproșuri, precum „Nimeni nu poate să o înlocuiască pe Sila Turkoglu”.  

Sila Türkoğlu va juca într-un serial nou

Sila Türkoğlu (23 de ani) a ales să iasă din echipa serialului „Moștenirea” fix înainte de a termina sezonul al doilea, iar acest lucru i-a bulversat pe producători, care au fost nevoiți să folosească o dublură la unele scene din episodul de final de sezon. Mai mult, actrița nu s-a prezentat nici la filmările promo-ului pentru sezonul al treilea.

Mobilizarea parțială, referendumurile din teritoriile ocupate și șantajul nuclear sunt strâns legate între ele. Noul scenariu al Kremlinului, văzut din Ucraina
Recomandări
Mobilizarea parțială, referendumurile din teritoriile ocupate și șantajul nuclear sunt strâns legate între ele. Noul scenariu al Kremlinului, văzut din Ucraina

Supărați, cei de la Karamel Yapim au contestat într-un comunicat de presă comportamentul actriței și au spus că vor lua măsuri legale în ceea ce o privește (ea încălcând drepturile contractuale prin părăsirea distribuției).

„Ne cerem scuze pentru comportamentul său telespectatorilor noștri din țară și din străinătate și tuturor colaboratorilor noștri. Toate aceste acțiuni ilegale ale actriței sunt evaluate de echipa noastră de avocați și, în funcție de concluziile demersului, vom lua măsurile legale adecvate”, au declarat membrii companiei producătoare în luna mai a acestui an. 

Prin intermediul avocaților, Sila s-a apărat spunând că a renunțat la proiect din pricina condițiilor grele de muncă, dar și că ar fi anunțat de mult că nu vrea să mai apară în sezonul al treilea:

„Deși clienta mea i-a informat pe producători că nu mai poate lucra în asemenea condiții, nu s-a făcut nici o schimbare sau îmbunătățire în ceea ce privește numărul de zile și de ore de lucru, în atmosfera sau atitudinea producătorilor față de clienta mea. Chiar și în zilele în care se simțea rău, clienta mea a fost forțată și hărțuită să lucreze”.

Cert este că plecarea ei a coincis cu despărțirea de Halil İbrahim Ceyhan. Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare și au format pentru câteva luni un cuplu, chiar dacă nu au recunoscut oficial acest lucru. 

Ziar din Ungaria, despre dezvăluirile din Libertatea: „Mișmaș obraznic. În timp ce Putin amenință cu arma nucleară, armata română vrea să mute un radar NATO pentru un depozit Lidl”
Recomandări
Ziar din Ungaria, despre dezvăluirile din Libertatea: „Mișmaș obraznic. În timp ce Putin amenință cu arma nucleară, armata română vrea să mute un radar NATO pentru un depozit Lidl”

În momentul de față nu se știe dacă Sila se află în proces cu cei de la Karamel Yapim, însă actrița își vede în continuare de carieră.

Ea a acceptat să joace într-un serial realizat de compania Gold Film, „Kizilcik Şerbeti” (în traducere „Șerbet de afine”), care va începe la postul turcesc Show tv toamna aceasta. Conform tv100.com, producția va spune povestea a două familii total diferite, care trebuie să fie unite de dragul copiilor lor. Alături de Sila vor mai juca, printre alții, Evrim Alasya („Guneș”) și Bariş Kiliç („Prețul fericirii”).

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.