Ramona Olaru (34 de ani) a intrat oficial în echipa de la „Neatza” în 2019, când Flavia Mihășan, asistenta de la vremea respectivă, a rămas însărcinată. A fost cooptată de la altă emisiune a postului, „Prietenii de la 11”, prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei, emisiune care ieșise din grilă la momentul respectiv. Însă nu aceea a fost prima apariție a Ramonei, la „Neatza”. Debutul în platou s-a produs în 2013, când a fost invitată la matinal și a făcut un adevărat show.

Prima apariție a Ramonei Olaru la „Neatza”. Cum arăta acum 10 ani

Imaginile circulă acum pe TikTok, dar se regăsesc și pe YouTube și până și ea, Ramona, protagonista acestor scene, și-a pus mâinile în cap atunci când s-a văzut (video mai jos).

„Doamnelor și domnilor, este bună, nebună și punctuală, după cum singură se descrie, și a sosit la Neatza cu tot cu cei 23 de ani pe care îi deține: Ramona Nicoleta”, a prezentat-o atunci Răzvan Simion.

Ramona a intrat în platou încrezătoare, pe tocuri-cui și îmbrăcată într-o rochie mulată, neagră. Purta ochelari, avea părul lung, ondulat, machiaj puternic și un zâmbet la fel de frumos, dar fără fațete.

Deși nu avea experiență în fața camerelor, carisma și dezinvoltura și-au spus cuvântul. A prezentat rubrica Meteo, a dansat, a spus glume deocheate și a făcut față tuturor provocărilor la care a fost supusă.

Românul care trăiește la cea mai înaltă altitudine din Bucegi. Ce sfaturi le dă turiștilor surprinși de furtună pe creastă: „Sunt două lucruri banale care le pot salva viața”
Recomandări
Românul care trăiește la cea mai înaltă altitudine din Bucegi. Ce sfaturi le dă turiștilor surprinși de furtună pe creastă: „Sunt două lucruri banale care le pot salva viața”

„Pentru ca vremea să-și revină din amorțeala asta, propun să-i trag un fluierat. Să-i dau cartonaș galben. Se introduc anumite degete în gură…”, a spus Ramona, încercând să descrie gestul pe care urma să îl facă. „Câte degete?”, a intervenit Răzvan, încercând să o încurce. „În cazul tău, două de preferat, pentru că tu le ai mai mari și mai groase”, a venit imediat replica deocheată a Ramonei. Iată că acel moment nu a fost decât o ușă deschisă către televiziune, loc în care senzuala vedetă se simte ca peștele în apă. Citește continuarea și vezi VIDEO viral pe tvmania.ro

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL TVMANIA.RO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (17)

StanValentin1971   •   08.10.2023, 12:03

Poate ne maturizăm un pic...

Frumosul1   •   07.10.2023, 17:29

Ai place viața fetei este de gașca

MaraM   •   06.10.2023, 07:43

Mie mi se pare o femeie extraordinara

Vezi toate comentariile (17)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.