MENIU CAUTĂ
16 Noi. 2018 10:07

Cuvintele răvășitoare ale soțului jandarmeriței ucise: „Erau doi într-unul!”

Distribuie

O femeie jandarm din Suceava și fetița ei de 1 an și jumătate au fost spulberate de o mașină. Femeia a murit, iar fetița se zbate între viață și moarte pe un pat de spital.

Dacă va supraviețui, deși medicii sunt rezervați în privința șanselor ei, fetița va rămâne cu sechele pe viață. Soțul victimei a rostit cuvinte răvășitoare la locul unde s-a întâmplat tragedia, a informat observator.tv.

„Era o mamă extraordinară”

Femeia, în vârstă de 40 de ani, era în concediul post-natal.

„Vă rog să vă rugaţi toţi pentru cea mică, să depăşească şi să rămână acest rod al iubirii noastre, să rămână ceva în urmă. Să reprezinte măcar un balsam pentru sufletele care sunt acum împietrite de durere”, a spus soțul femeii decedate.

„Irina era copilul, iar copilul era Irina. Erau doi în unul, iar ea era o mamă extraordinară”, a mai spus, cu ochii în lacrimi, soțul femeii.

Şoferul de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Tânărul a recunoscut că mergea cu viteză.


Paradoxul Metrorex | În timp ce sindicatul cere majorări de 42%, compania se împrumută şi pune gaj trenuri pentru plata lucrărilor din Drumul Taberei

Deputatul PSD Florin Iordache, pasionat de pescuit sportiv, cu gesturi de fotbalist. Ce gesturi obscene au făcut Răzvan Lucescu, Stelea, Ioan Andone sau Gigi Becali

Supravieţuitorii tragediei din Colectiv, în faţa judecătorului. „Jetul de artificii nu ajungea la stâlp, nu ştiu dacă asta a fost cauza incendiului”

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii