După ce serviciile secrete americane au publicat vineri  un raport în care anunțau că Vladimir Putin a ordinat implicarea Rusiei în alegerile americane din 2016 pentru a-l ajuta pe Trump să câștige și să o discrediteze pe Hillary Clinton, excentricul miliardar s-a arătat indignat de aceste concluzii.

„Faptul că avem o relaţie bună cu Rusia este un lucru bun. Numai oamenii proşti sau fraierii ar crede că acest lucru este unul rău. Avem suficiente probleme în lume şi fără asta. Când voi fi preşedinte, Rusia ne va respecta mai mult decât o face în prezent, iar ambele ţări, cel mai probabil, vor lucra împreună pentru a rezolva unele dintre cele mai presante probleme şi aspecte ale lumii!”, a postat Trump pe Twitter.

 

Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”
Recomandări
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”


::placeholdeR–>

Mesajul lui vine la scurt timp, după ce Barack Obama, președintele în exercițiu, i-a reamintit succesorului său republican Donald Trump că  „suntem în aceeași echipă”, din care Rusia nu face parte, imediat după publicarea raportul serviciilor de informații ale SUA, potrivit CNN.

„Unul dintre lucrurile care mă preocupa este că reprezentanți republicani sau experți și comentatori par să aibă mai multa încredere în Vladimir Putin decât în concetățenii lor americani, întrucat acești concetățeni americani sunt democrați. Așa ceva nu se poate. Trebuie să reamintesc că suntem în aceeași echipă. Vladimir Putin nu este în echipa noastră”, a declarat Obama într-un interviu pentru ABC News, menționând că nu-i place că unii încearcă să submineze credibilitatea serviciilor secrete și să divizeze societatea americană.

Preşedintele ales, Donald Trump, care va prelua funcţia la 20 ianuarie, şi-a manifestat în repetate rânduri scepticismul cu privire la responsabilitatea Rusiei în atacul informatic.

 

Ambasadorul SUA în Canada a anunțat că demisionează, în urma cererii echipei lui Trump

Google News Urmărește-ne pe Google News