MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 21:00 , de Florian Gheorghe

EXCLUSIV/ A împlinit 19 ani dar tot nu pleacă singură de acasă! Nicole Cherry merge pentru prima oară în SUA, însă cu tata

Distribuie

Nicole Cherry nu mai e copilul de acum cinci ani, care a cunoscut succesul la scară largă înainte să primească buletinul, perioadă când toată țara fredona marele său succes "Memories".

Acum, deși majoră, sexy și cu atitudine, de concertele fostei puștoaice teribile a scenei muzicale tot părinții se ocupă, iar activitatea ei a devenit afacere de familie. Dacă în anii adolescenței împărțea patul cu mama sa, de care era dependentă și ieșea la club însoțită de tatăl său, lucrurile s-au schimbat…un pic!

Doarme singură, dar pleacă în continuare însoțită de tatăl său, așa cum o va face în primul său turneu în Statele Unite, care începe la începutul lunii noiembrie.

Pe numele său Nicoleta Janina Ghinea, fosta revelație a pop-dance-ului va colinda timp de două săptămâni cele mai importante centre ale comunității românești din America, alături de Adi Sînă, fostul Akcent. Deocamdată lista finală a turneului nu a fost stabilită.

Nicole Cherry merge pentru prima oară în SUA, însă cu tata

De la primul său succes, părinții ei au abandonat orice activitate profesională, s-au reprofilat, se ocupă și trăiesc de pe urma activității artistice a fiicei lor.

Tatăl său, George Ghinea, cel ce s-a îngrijit ca odorul său să aibă o viață normală, fără tentații, considera, înainte ca Nicole să ajungă la majorat, că e normal ca fiica sa să fie protejată de contactul cu alte persoane „binevoitoare” din bizz-ul autohton, de aceea a reprezentat-o și încă o reprezintă ca agent și impresar.

 


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Ioniță din Clejani e supărat că artiștii aniversează România în engleză. „Americanii au blues, portughezii fado. Noi avem muzica lăutărească, asta trebuie promovată!”

Loading...
Comentarii