GEST IMPRESIONANT! A plantat mii de flori pentru fericirea soţiei nevăzătoare! GALERIE FOTO

19 februarie 2016 15:55

Un bărbat din oraşul Shintomi, Japonia, a plantat mii de flori pe un camp pentru ca soţia sa oarbă să le poată mirosi, acest lucru făcând-o fericită.

Micuţul orăşel Shintomi din Japonia nu era foarte cunoscut până în momentul în care aici “a răsărit” o superbă grădină. Devenit astfel faimos, oraşul a atras tot mai mulţi vizitatori, iar mii de oamenii au vrut să îi afle povestea pe interbet.

Astfel, s-a aflat că Shintomi găzduieşte una dintre cele mai frumoase grădini din ţară, totul plecând de la un gest de dragoste pe care un soţ l-a făcut pentru soţia sa nevăzătoare, povestea fiind una emoţionantă.

Domnul Kuroki, care este căsătorit din 1956 cu soţia sa, alături de care a avut o fermă de lactate unde creşteau peste 50 de vaci, a muncit doi ani, plantând pe terenul fostei afaceri 7.000 de flori. A făcut acest lucru pentru că în urmă cu câţiva ani soţia sa a rămas fără vedere din cauza diabetului, moment în care a cuprins-o tristeţea, femeia ajungând să plângă zi de zi, să se izoleze şi să nu mai vrea să iasă din casă.

Astfel, din dorinţa de a readuce zâmbetul soţiei sale bărbatul a petrecut doi ani plantând flori pe care soţia sa oarbă să le miroasă. Planul i-a ieşit, iar soţia şi-a recăpătat zâmbetul, petrecând ore întregi mirosind flori în imensa grădină.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro