MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 14:46

Kate Middleton a impresionat din nou purtând tiara preferată a Prințesei Diana  

Distribuie

 

Ducesa din Cambridge a participat la o recepție dată de regină la Palatul Buckingham în onoarea diplomaților din Marea Britanie. Kate Middleton a ales să accesorizeze ținuta cu tiara preferată a Prințesei Diana, scrie Daily Mail.

Kate, 36 de ani, i s-a alăturat soțului prințul William, 36 de ani, Reginei și ducilor de Cornwall pentru recepția diplomatică, o petrecere în care e ținuta albă este obligatorie pentru femei, și care este unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul familiei regale.

Kate a fost uimitoare într-o rochie elegantă, albă, până la pământ, din voal, cu pietre strălucitoare aplicate.

Pe cap, soția prințului William a ales să poarte tiara care i-a aparținut prințesei Diana și care a fost favorita acesteia pentru evenimentele la care participa.

Uimitoarea Cambridge Lover’s Knot Tiara a fost creată pentru Regina Maria în 1914 de către Casa Garrand din perle și diamante deja deținute de familia ei. Diadema a fost realizată după o bijuterie asemănătoare care îi aparținea bunicii ei, Augusta of Hesse, și care acum se află într-o colecție privată necunoscută.

Kate a purtat celebra tiară și cu alte ocazii, atrăgând atenția presei de fiecare dată când a apărut cu ea.

La recepția de marți seara, în conformitate cu dress-codul, Regina și Camilla au purtat fiecare rochii de culoare albă și pe cap au avut diademe. Ducesa de Cornwall a purtat tiara Boucheron, care i-a aparținut odinioară Reginei Mamei, în timp ce regina a optat pentru o altă piesă din colecția regală.


Citește și: Doctorul Ciomu al femeilor – După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a cusut defectuos o pacientă, astfel încât „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”!


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Gestul fabulos făcut de handbaliste după înfrângerea cu Rusia
Loading...
Comentarii