MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 14:12

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu mai rezistă departe de casă. ”Mai avem puțin și scoatem flăcări”

Distribuie

Aflați în India, pentru filmările celui de-al doilea sezon,  Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu mărturisesc că încă nu au reușit să se obișnuiască cu rețetele exotice ale acestei țări. Preponderent vegană și mult mai picantă decât suntem noi obișnuiți, bucătăria Indiei este o explozie de combinații surprinzătoare de gust și de arome intense, care nu sunt, însă, pe placul tuturor.

'Nouă nu ne plac condimentele, nu suntem adepții mâncărurilor picante…mai avem puțin și scoatem flăcări! Am mâncat coriandru, lemongrass, piper în toate formele, boabe, tocit, râșnit, verde, negru, alb…iar boia la fel. Cred că India este singura țară care mai pune puțin de piper peste boia, să fie și mai iute, iar chilli la sfârșit', au mărturisit Liviu și Andrei.

După atâtea săptâmâni în care s-au străduit să se acomodeze cu bucatele din India, cei doi resimt din ce în ce mai mult dorul de mâncarea tradițional românească: 'Eu aș ucide pentru o ciorbă de perișoare, de pui sau de pomana porcului.', declară Liviu. La rândul său, Andrei își amintește cu nostalgie de ultima masă din țară, chiar înainte de a pleca să filmeze cel de-al doilea sezon al show-ului :  'Ultima oară când am mâncat în România…am mâncat un burger. Am poftă de niște sărmăluțe, fripturele…apoi să stingem cu un cozonac! Chiar, salata de beouf au în India?'.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India.

Citește și

ANALIZĂ/ Blocaj în Parlament. PSD se vede în imposibilitatea de a-şi trece proiectele de lege, din dorinţa de a-şi apăra liderul

 

 

 

 

 

Loading...
Comentarii