07 Aug. 2018 12:45 , de Cristian Simion

VIDEO/ Turist atacat de un urs în cort, pe Valea Cerbului, din Bucegi

Distribuie

Un turist venit la munte cu cortul, pe Valea Cerbului, din Bucegi, a văzut moartea cu ochii după ce a fost atacat de un urs care s-a năpustit asupra lui în cort. Din fericire, bărbatul a scăpat doar cu sperietura și cu câteva răni care nu sunt grave.

Pentru sutele de turiști care aleg Valea Cerbului din Munții Bucegi pentru a petrece vacanta în mijlocul naturii zona atât de căutată de iubitorii muntelui nu mai este deloc una în care să se simtă în siguranță. De asta s-a convins, în noaptea de luni spre marți, un bărbat care și-a montat cortul la marginea pădurii.

În jurul orei 1.00, omul s-a trezit cu un urs care s-a năpustit asupra lui în cort. Din fericire, animalul i-a provocat doar câteva răni la antebraț, iar leziunile nu i-au pus viața în pericol.

De altfel, după ce a primit îngrijiri medicale de urgență din partea unui echipaj de la Ambulanță, turistul a refuzat să meargă la spital.

După atac,  deloc speriat de zgomot și de oamenii care s-au trezit în miez de noapte, ursul a continuat să caute de mâncare printre resturile aruncate de către turiști.

Un echipaj de jandarmi montani a rămas în zonă pentru a se asigura că atacul nu se repetă.

În ultima perioadă, s-au înregistrat mai multe atacuri ale urșilor asupra oamenilor, cele mai multe fiind în stațiunea Băile Tușnad, din județul Harghita.

Citește și: Petre Daea este ministru doar pentru porcii sănătoși. Pe cei bolnavi de pestă îi aruncă în curtea ANSVSA

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 26 septembrie 2018. Gemenii trebuie să-și repare greșelile
Loading...
Comentarii