MENIU CAUTĂ
02 Iun. 2018 08:30

VIDEO/ Sanda Ladoși dezvăluie cum a reușit să treacă peste problemele avute. Viața bate filmul!

Distribuie

Sanda Ladoși și soțul său au trecut prin experiența de a fi ridicați de mascați, din propria locuință, pentru o fraudă de un million de euro. La ceva luni distanță, artista dezvăluie cum a reușit să treacă peste problemele avute.

În cazul Sandei Ladoși, s-ar putea putea spune că 'viața bate filmul'. Artista a trait în urmă cu ceva timp o serie de experiențe neplăcute, din cauza soțului său, care e cercetat penal. După ce Ștefan Tache, care s-a aflat în arest ceva timp, s-a întors acasă, artista s-a trezit cu mascații în casă. Atât ea, cât și tatăl copiilor săi, au fost ridicați din propria-i locuință și duși la DNA, pentru o presupusă fraudă de un million de euro. Artista a evitat mult timp să vorbească despre aceste aspect nu tocmai plăcute din viața sa. La luni distanță, Sanda Ladoși dezvăluie cum a reușit să treacă peste problemele avute.

'Probleme are fiecare, unii la vedere, unii ascunse. Eu sunt persoană publică și se văd. Probleme vin la toți, important e să ne echilibrăm și să mergem înainte. Soarele meu nu a plecat niciodată din viața mea. Niciodată nu mi-am pierdut speranța', a declarat aceasta pentru Libertatea.

Artista a mai spus că cei doi copii ai săi nu au avut de suferit. Aceștia nu au fost afectați emotional, întrucât a știut cum să gestioneze situația.

A trecut muzica pe planul… trei

Sanda Ladoși a dat de înțeles că în acest moment, dată fiind poziția sa de la Circul Metropolitan, unde ocupă o funcție de director, a trecut muzica pe planul second. Dar nu a renunțat la ea.

'Cu muzica mai greu acum. E un moment destul de focusat pentru perioada de tranzitie de la circ. Mă ocup și de aspectul ăsta', a adăugat aceasta.

CITEȘTE ȘI:

REPORTAJ: Oamenii care nu lasă tradiția și credința să piară: Nu e greu să lucrezi cu copilul când îl apropii de Dumnezeu'/ VIDEO

 

Loading...
Comentarii