MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 21:00 , de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV/Dezvăluirile Olgăi Bălan, artista care l-a sedus pe Michele Placido. L-a pierdut pe Cattani și își dorește un soț român

Distribuie

Olga Bălan, artista cu un CV impresionant în Italia, țara în care s-a stabilit, cochetează cu ideea de a se căsători cu un român. Ea nu a ascuns faptul că îi pare rău că Michel Placido s-a însurat.

Olga Bălan, actrița care și-a construit o carieră strălucită în Italia, nu a ascuns faptul că o bate gândul să se întoarcă în România.

Ar face acest pas cât se poate de repede, dacă ar iubi un român și ar fi cerută în căsătorie!

'Mi-aș dori să-mi găsesc jumătatea, omul care să mă respecte, să mă iubească, să mă adore și să-mi înțeleagă meseria. Mi-ar plăcea să fie român. Dar românii noștri ar trebui să-și mai deschidă puțin sufletul și mintea și să înțeleagă că dacă o femeie e artistă, ea nu trebuie să-și lase meseria. Mi-e dor de țara mea, de tot. De câte ori sunt afară, îmi zic să mă duc acasă. Dacă m-ar cere un iubit, un domn în căsătorie, aș face acest pas cu multă dragoste', a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Olga Bălan reușea, prin frumusețea și firea să, să-l cucerească în urmă cu ani buni pe nimeni altul decât Michel Placido (celebrul Corrado Cattani din serialul Caracatița). Acesta s-a fotografiat cu artista noastră și i-a cerut numărul de telefon. Întâlnirea cu pricina a impresionat-o în egală măsură și pe Olga, care vorbește în termeni foarte frumoși despre starul italian.

'Este un mare artist, toată lumea îl știe. Un om minunat. Ne-am revăzut, dar din păcate s-a recăsătorit, îmi pare rău', ne-a spus aceasta.

Motivul pentru care se află în România

Olga Bălan, artista devenită cunoscută în Italia atât ca actriță, cât și cântăreață, a avut o carieră frumoasă și-n televiziune. Ea a avut emisiune chiar și la Rai Uno, plus alte multe apariții. Primul său film din România, în care a jucat în rol principal, a fost ”Paradisul în direct”, alături de Loredana Groza, Alexandru Arşinel, Tamara Buciuceanu, și George Mihăiţă. Unul dintre cele mai reprezentative proiecte cinemtografice ale sale din Italia este „Io Loro e Lara”, în regia lui Carlo Vendone. În prezent, Olga se află într-o vizită în România.

'Sunt într-o vizită mai lungă. Lucrez pentru un musical. Dar, din păcate, trebuie să plec din nou la Roma pentru un casting la un nou film. În Italia viața e superbă, clima minunată, dar nu e România. Din când în când vin și iau o gură de aer și mă întorc din nou. Tot timpul sunt pe drumuri, în avion. Dar sunt fericită să vin acasă'.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO | De Ziua Îndrăgostiţilor, aşa se spune „Te iubesc!' în alte limbi

Loading...
Comentarii