Născută pe 23 iunie 1984 la Ploiești, într-o familie obișnuită, Andreea Bălan avea să devină cunoscută în întreaga țară la doar 10 ani. În 1994, vedera apărea la televiziune, în programul „Ba Da, Ba Nu”, iar doi ani mai târziu avea să-și lanseze primul album alături de Andreea Antonescu. Cele două tinere artiste s-au cunoscut la emisiune, în 1998, și un an mai târziu aveau să pună bazele trupei André. Din acel moment, succesul vedetei de la Antena 1 a fost inevitabil.

Andreea Bălan, despre succesul la o vârstă atât de fragedă

Odată cu piese precum „Liberă la mare”, „Nu mă uita” sau „Noapte de vis”, succesul celor două André a fost inevitabil. Ca urmare, la 14-15 ani, Andreea Bălan a cunoscut, într-adevăr, faima, dar niciodată nu a știut și nu va ști câți bani a obținut din munca sa. Părinții i-au gestionat câștigurile. Astfel, la 18 ani, cântăreața a luat totul de la capăt. Citește continuarea pe unica.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE UNICA.RO

O vedetă din România a avut o criză de râs când a fost întrebată de ce locuiește în continuare cu părinții: „N-am bani să mă mut”
GSP.RO
O vedetă din România a avut o criză de râs când a fost întrebată de ce locuiește în continuare cu părinții: „N-am bani să mă mut”
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.