Andreea Marin este o apariție elegantă și rafinată, cu care suntem obișnuiți de 30 de ani. Cu o carieră lungă și de succes în televiziune, vedeta este implicată în multe activități sociale și caritabile.

Andreea Marin dezvăluie simptomele depresiei, în cazul ei

Prezentatoarea megaproducției „Surprize, surprize” își trăiește viața în lumina reflectoarelor de ani buni. Venită dintr-o familie modestă, crescută doar de tatăl ei după tragica moarte a mamei sale, Andreea Marin a renăscut ca pasărea Phoenix de fiecare dată când a fost nevoie.

Parcursul său nu a fost lin. La vârsta de nouă ani, pe când era o copilă, cea care i-a dat viață s-a stins în brațele ei. Acest episod tragic a marcat-o profund pe Andreea Marin și i-a schimbat definitiv cursul vieții.

Andreea Marin: „Ai insomnii care te dărâmă. Nu mai poți să fii mamă bună, nu mai poți să fii soție bună, nu mai poți să fii colegă bună”

Cu o copilărie plină de lacrimi și de întrebări fără răspunsuri, fetița rămasă fără mamă a ajuns om mare, care și-a făcut o misiune din a ajuta pe cei aflați în nevoie. Durerea și-a transformat-o în alinare pentru cei aflați în suferință.

Andreea Marin a vorbit deschis, la FRESH by UNICA, despre perioada groaznică în care a suferit de o depresie cruntă care a dus-o în pragul sinuciderii. Nici iubirea, nici familia nu au ajutat-o să se vindece de boala secolului. Citește continuarea pe Unica.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE UNICA.RO

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.