De ce nu și-a petrecut Smiley aniversarea de 39 de ani cu Gina Pistol

Este la filmări. Are și astăzi și mâine două zile de filmări, și este la muncă. Nu prea am avut timp, pentru că el filmează și pentru…, acum filmează și pentru un film. Este un pic cam prins în perioada aceasta, dar cu siguranță o să avem două zile libere și o să recuperăm atunci. N-ar fi o idee rea (n.red.: o vacanță). Am vrea, da. Am vrea să ne bucurăm și noi de câteva zile departe de muncă. Trebuie să ne sincronizăm cumva, pentru că, după ce termină el filmările, o să începem noi filmările, și tot așa… Dacă stăm să ne gândim, sunt vreo doi sau trei ani, care, din cauza pandemiei, ne-au ținut un pic pe loc.

Gina Pistol, pentru Antena Stars, potrivit Spynews

Smiley și Gina Pistol, primele declarații despre nuntă

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, declara Smiley în februarie 2022, în emisiunea „Xtra Night Show”.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a declarat și Gina Pistol, tot la „Xtra Night Show”.

Care a fost cel mai romantic lucru pe care Smiley l-a făcut pentru Gina Pistol?

„Era prima oară când își sărbătorea ziua acasă de când eram împreună. Ea tot timpul era la Asia Express. N-am putut niciodată să-i fac o surpriză…”, a explicat Smiley, în proiectul lui online, „8, 8 și ceva fix”.

De ziua mea, săracul era stresat pentru că eu aveam filmări în ziua aia și trebuia să-mi spăl părul, să na… M-am trezit și Andrei mă întreabă: «Cât mai stai în baie?». Eu eram cu șamponul, cu spumă pe păr, și i-am zis: «Imediat ies! Dar avem două băi, de ce trebuie să mă stresezi pe mine?». El era stresat că voia să iasă surpriza frumos. Într-adevăr, a ieșit foarte frumos. În living mă aștepta un cvartet de coarde. Am plâns în toate filmările.

Pensionarii români renunță la medicamente, murături și carne ca să-și plătească facturile la iarnă. „Am trecut prin perioade şi mai grele, ştim cum e”
Recomandări
Pensionarii români renunță la medicamente, murături și carne ca să-și plătească facturile la iarnă. „Am trecut prin perioade şi mai grele, ştim cum e”

„Toată lumea plângea în casă”, a completat Smiley. „Și a mai fost când am ajuns seara de la filmări. Am intrat cu mașina și vedeam prea multă lumină, dar nu știam de ce. Curtea era un peisaj feeric. Ningea, luminițe prin toți copacii și eu plângeam la poartă”, a adăugat Gina.

Gina Pistol, despre al doilea copil: „Cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu”

Cuplul are împreună o fiică, Josephine Ana, în vârstă de un an. În decembrie 2021, Gina a făcut primele declarații despre cel de-al doilea copil.

Când nu ai copil, toată lumea te întreabă când faci un copil. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… «și al doilea copil când?». Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul, pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță.

Gina Pistol
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.