Sebastian Țopescu ne spune cum va arăta emisiunea lui, „Vis sau realitate”, de la TVR 1, și declară că postul mamei lui, Christel Ungar, nu a influențat decizia ca el să prezinte și să realizeze o emisiune. Sebastian Țopescu spune că i s-a oferit această oportunitate datorită umorului și abilităților lui.

Sebastian Țopescu, despre emisiunea de la TVR: „Îmi place să cred că mi s-a oferit oportunitatea datorită abilităților și umorului meu”

Într-un interviu exclusiv pentru UNICA.RO, acordat înainte ca prima ediție a emisiunii să apară pe post, Sebastian Țopescu, fiul regretatului și îndrăgitului comentator sportiv Cristian Țopescu, ne povestește ce îi plăcea să facă cel mai mult împreună cu tatăl lui și cum vizita muzee în copilărie, ca să învețe o mulțime de lucruri. Cu sinceritate, tânărul Sebastian Țopescu recunoaște că numele lui a venit, uneori, cu o anumită „greutate”, că iubea se meargă cu sora lui mai mare, Cristina Țopescu, la film și că emisiunea pe care o va realiza și prezenta a debutat chiar de ziua celebrului său tată.

Emisiunea lui Sebastian Țopescu la TVR a debutat duminică, 26 martie: „Ar fi fost ziua tatăl lui meu, care ar fi împlinit 86 de ani”

Discursul regelui Charles și muștruluiala președintelui Iohannis
Recomandări
Discursul regelui Charles și muștruluiala președintelui Iohannis

Spune-mi despre emisiune, la ce trebuie să se aștepte telespectatorii?

– Conceptul este simplu, dacă nu ai face ce faci acum, ce ai face? De exemplu: „Diana, dacă nu ai fi jurnalist, ce ți-ai dori să fii?”. Iar eu, „creatorul de visuri”, îți îndeplinesc acest vis nerealizat timp de o zi. În timp ce scriam formatul emisiunii am avut un singur gând în cap: îmi doresc să creez un reality show complet uman, iar „ingredientul” principal al emisiunii să fie autenticitatea.

Cel mai important aspect pe care telespectatorii îl vor vedea este latura umană a vedetelor pe care le admiră, cu bune și cu rele. De asemenea, vă pot asigura că nu există nimic mai amuzant decât un adult care își trăiește visul neîmplinit din copilărie pentru prima dată. Premiera emisiunii o să fie duminică 26 martie la ora 16.30. O dată foarte importantă pentru mine deoarece ar fi fost ziua tatălui meu, care ar fi împlinit 86 de ani. 

Citește continuaea pe Unica.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE UNICA.RO

Comentarii (3)

Albastru15   •   28.03.2023, 00:59

O prostie fara margini, o emisiune inutila, bani aruncati. Faceti 2 - 4 ore de televiziune de calitate si economisiti banii platitorilor de taxe. Ca nu intereseaza pe nimeni emisiunile de promovat vedete inchipuite.

rocky5   •   27.03.2023, 20:14

Cel mai elocvent exemplu de nepotism! Îl mai și mediatizează presă...

pikpik   •   27.03.2023, 15:28

Dacå ar fi fost båiatul portarului de la tv, ar fi mostenit postul de portar. Oameni capabili, fårå pile nu mai angajeazå nimeni in RO

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.