10 Iun. 2018 00:12

Final de miting PSD. Dragnea, apostrofat de protestatari. Pesediștii, certați pentru gunoaiele din Piața Victoriei

Distribuie

Final de miting, Luminile s-au stins, televiziunile și-au încetat transmisiile, piața a rămas sufocată de gunoaie și bântuită de spiritele încinse ale unor pesediști îndârjiți și neconsolați versus protestatati #rezist supărați. 

Ce nu s-a mai văzut după mitingul PSD. Un grup de protestatari ai mișcării #rezist a pătruns în piață, până în imediata apropierea a scenei pe care, până de curând, se produseseră conducătorii de partid. Au avut a-i transmite câteva gânduri lui Liviu Dragnea care se oprise pentru declarații triumfătoare pentru televiziuni. Nu tocmai ortodoxe vorbe, pe lângă urarea de a i se alătura Elenei Udrea 'la pârnaie'.

Dar scopul principal a fost acela de a-i certa pe pesediștii rămași în piață pentru marea de gunoaie pe care colegii lor de partid au lăsat-o în urmă, dar și pentru că foarte mulți miroseau, au spus ei, a alcool. 'Strânge-ți vă gunoaiele! La protestele #rezist nu a rămas niciodata așa ceva în urma noastră! Ne-am strâns gunoaiele, asta ar trebui să faceți și voi. Fiecare să-și strângă gunoaiele!' a strigat un tânăr către un grup de venerabili membri ai PSD.

Deranjat de apropierea unui participant la miting – a cărui respirație mirosea, probabil, a alcool – tânărul de la #rezist comentează. 'Nu vorbesc cu dumneata, nu vezi că ai băut?'. Remarca e urmată de râsetele (culmea, ale celorlați PSD-iști), dar și de concluzia…'Și ce? Ce are domne dacă e beat?'

Comentarii