11 Mar. 2018 21:00

VIDEO Mama tânărului împușcat la scăldat de ”călăul de pe baltă”: ”De 8 Martie, toate mamele primesc flori, iar eu plâng!”

Distribuie

În apropiere de București, la Târgoviște, acolo unde se înalță falnic și acum, după sute de ani Turnul Chindiei, un părinte își plânge suferința. Tanți, așa cum o cunosc apropiații, mama tânărului împușcat la scăldat de 'călăul de pe baltă' Alexandru Rădulescu a povestit ân exclusivitate pentru Libertatea despre cum au fost ultimii ani, în care Costin, fiul pe care l-a iubit sincer, nu i-a mai călcat pragul.

Au trecut aproape 12 ani de la tragedia care i-a pustiit sufletul. În vara lui 2006, Costin Rădulescu, care era la scăldat pe Lacul Văcărești cu soția și trei vecini, a fost împușcat de Alexandru Rădulescu, administratorul bălții de lângă Târgoviște.

'De 8 Martie am primit mesaje de la primele ore, dar nici o urare de la Costin'

Timpul se scurge altfel în casa părinților băiatului care a avut neșansa să-l întâlnească pe 'călăul de pe baltă'. Mama Tanți resimte cel mai mult lipsa copilului de sărbători, atunci când singurătatea o apasă cel mai tare. 'De 8 Martie am primit mesaje de la primele ore, dar nici o urare de la Costin. Nu m-am abținut și am postat pe Facebook că toate mamele primesc flori, iar eu plâng!', îmi spune femeia care-și freacă mâinile în timp ce vorbește.

Statul n-a recuperat banii cu spitalizarea victimei și ancheta

O fire puternică, dovadă fiind și faptul că și-a luat permis de conducere la 53 de ani, femeia e revoltată. Șimți asta atunci când cuvintele tăioase, asemenea alicelor care i-au străpuns trupul copilului ei, îi ies din gură.

'N-am primit nimic din cele două miliarde și șase sute de milioane (n.r. 260.000 de lei), dar nu ne mai interesează banul murdar. Statul român nu-și pune problema de ce nu s-au recuperat banii cu ancheta, cu spitalizarea', se întreabă retoric mama Tanți.

Și tot ea vine și cu răspunsul. 'Probabil că îi dăm tot noi, toți, din taxe și impozite', îmi spune mama tânărului care s-a prăpădit acum aproape 12 ani.

Comentarii