23 Aug. 2018 21:00

După 26 de televiziune, Andreea Esca se împrietenește cu online-ul

Distribuie

Andreea Esca se împrietenește cu mediul online. Figură emblematică a PRO TV, prezentatoarea Știrilor de la ora 19.00 ne-a mărturisit, la evenimentul de lansare a grilei de toamnă a televiziunii din Pache Protopopescu, faptul că acest mijloc de comunicare, ce poate pune în legătură mai mulți oameni decât o pot face televiziunile și presa scrisă, îi devin tot mai drag.

Andreea Esca este un jurnalist complex, așa că intrarea în mediul virtual era cumva inevitabil. Vedeta a pornit în televiziune, apoi a trecut și prin presă scrisă, are o emisiune la radio și de ceva vreme a intrat și pe comunicarea online.

Totuși, dacă cineva o întreba, în urmă cu câțiva ani, atunci când zona de online era la început, dacă ea crede în această formă de presă, Andreea spune sincer că nu ar fi știut ce să răspundă. Nu știu ce aș fi zis atunci, pot însă să spun că niciodată nu mi-am făcut planuri pe mulți ani înainte. Adică… întotdeauna știu ce fac mâine sau peste o oră, dar nu știu ce o să fac peste două săptămâni. Nu știu dacă aș fi zis nu sau că e imposibil, pentru că nu sunt în stare să fac planuri pe termen așa lung, dar cu siguranță nu am fost o fană a online-ului și nici acum nu pot să spun că sunt atât de prietenoasă cu internetul cum sunt cu televiziunea. Dar asta și pentru că, știi cum e, prima dragoste rămâne prima dragoste și nu mai poți să te schimbi, însă cred că online-ul are foarte multe atuuri și cred că este un nou canal de comunicare foarte bun', ne-a mărturisit prezentatoarea Știrilor PRO TV.

Andreea Esca a început să iubească și online-ul, având o revistă în acest mediu

Extrem de deschisă în ce privește profesia ei, Andreea Esca a dat o șansă online-ului și așa a luat naștere revista ei, AlistMagazine.ro, revistă care e acum pe internet sub toate formele și pe toate canalele.

Îmi place, pentru că acum se întâmplă, acum poți să emiți. Mie întotdeauna mi-a plăcut asta, pentru că, făcând știri în direct, directul mi se pare foarte puternic. Internetul are această capacitate de a transmite foarte repede lucruri. Mi se pare interesant că poți să folosești și materiale din presa scrisă, poți să folosești și fotografii, și TV, și sunet. Până la urmă, cred că o să ne împrietenim foarte bine', a completat Andreea.

VIDEO: Cosmin Nistor; FOTO: Dumitru Angelescu


Familia de muzicieni care e la Cerbul de Aur' de 50 de ani. Ștafetă predată din tată-n fiu

Comentarii