09 Apr. 2018 21:00

VIDEO EXCLUSIV/ Dalida din «Las Fierbinți» a fost angajata soțului ei și spune că nu visa, pe vremea aceea, la o relație cu el «Era șeful meu. Era domnul Laurențiu»

Distribuie

Înainte de a fi Dalida din „Las Fierbinți' sau înainte de a cuceri publicul de teatru, Ecaterina Ladin a fost angajata soțului ei, Laurențiu. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni și de o relație profesională au trecut încet-încet la una amoroasă.

 

Deși este o prezență discretă în ceea ce privește viața ei personală, Ecaterina Ladin l-a prezentat publicului pe soțul ei, un om de afaceri originar din Republica Moldova, dar și pe fiul lor, Marcu. Puțin sunt cei care știu cum s-au cunoscut cei doi și cum au devenit un cuplu. Ecaterina a lucrat mai întâi pentru cel care acum îi este partener de viață. „Relația noastră începe …El era în gașca de basarabeni a noastră, l-am cunoscut acolo, i-am fost angajată o vară fiindcă el a avut niște afaceri la mare și am fost angajată cumva. Eu nu aveam ce să fac în perioada aia și i-am cerut ajutorul mai ales că știam și contabilitate. Am lucrat la el și de acolo el m-a descoperit pe mine. Eu nu mi-am permis să mă gândesc mai sus de atât pentru că el era șeful meu și îl vedeam exact ca domnul Laurențiu. S-a terminat această colaborare și am început să filmez pentru „Las Fierbinți'. Într-o zi m-a sunat să mergem la film. M-am mirat așa, dar am zis să merg. După a urmat 1 martie și atunci a fost ca și cum întâlnirea noastră de cuplu', ne-a povestit Ecaterina, completând apoi totul a venit firesc și natural. Mai precis, a așteptat să devină oficial doamna Ladin pentru a mări familia. „Doctorul meu mi-a zis că o să rămân însărcinată într-o anumită lună și i-am zis că nu e Dumnezeu să-mi zică când o să am copil și așa a fost. Cumva a fost și planificat. Eu am zis că nu vreau să fac copii până nu ies din biserică, până nu am cununia religioasă. Un copil trebuie să vină binecuvântat de Dumnezeu cumva într-o familie cu tată, cu mamă. Așa am simțit eu. Și așa s-a întâmplat. Deci a venit cumva planificat, dar neplanificat. Dintotdeauna mi-am dorit copii. Eu am o familie foarte mare: am 10 nepoți, din partea mea 8, din partea soțului două nepoțele, avem copii în jur, ne-am dorit copii și mai vrem. Marcu vrea și el bebeluș în familie. Încă nu știe el ce înseamnă', a completat cea care dă viață personajului Dalida.

Comentarii