02 Apr. 2018 21:00

VIDEO EXCLUSIV/ Teo nu vrea să audă de operații estetice. „La câte am suferit și la câte anestezii generale a trebuit să traversez, asta îmi mai lipsește”

Distribuie

Teo Trandafir recunoaște că nu este străină procedurilor de înfrumusețare și că apelează la serviciile medicilor esteticieni, însă toate procedurile sunt non-invazive. Teo nu mai vrea să audă de operații estetice, indiferent dacă ar avea nevoie de vreuna.

La cei aproape 50 de ani, Teo este conștientă că trebuie să-și ajute cumva tenul pentru a rămâne tonifiat sau că este nevoie de anumite tratamente de remodelare corporală. Moderatoarea TV nu a ascuns niciodată acest lucru, tocmai de aceea a ținut să specifice că toate intervențiile ei s-au făcut fără anestezie și fără bisturiu. „Nu a fost nevoie să mă ascund niciodată fiindcă nu mi se pare o rușine să vii din când în când să-ți faci o hidratare, să-ți faci un masaj, nu mi se pare vreo ilegalitate, atâta timp cât este de bun simț. Nu mi-am injectat niciodată cine știe ce să apar altă persoană și de nerecunoscut la televizor. Cred că pentru moment stau bine și cred că la câte am suferit și la câte anestezii generale a trebuit să traversez cred că ultimul lucru pe care ar trebui să-l fac acum ar fi să-mi supun organismul încă unei intervenții atât de invazive. Atunci prefer din asta ușoare: mai un rid, mai o hidratare. N-aș mai sta în spital, nu mi-ar mai trebui acum. Să ne ferească Dumnezeu pe toți. Sunt persoane care nu pot trăi cu vreun complex. Eu la 50 de ani îmi permit să am un mic complex, la 50 poți să trăiești cu asta și nu te fălești și nu ești pe catwalk să ți se vadă sânii', ne-a declarat Teo.

Comentarii