Doina Spătaru și Mălina Olinescu au cântat împreună la puțin timp înainte de tragedie. Au urcat pe scenă într-o emisiune de la TVR, împreună cu Petre și Călin Geambașu, dar nimeni nu bănuia ce urmează să se întâmple. Acum, artista în vârstă de 74 de ani, a anunțat că a luat o decizie dureroasă, la 11 ani de când și-a pierdut fiica.

Ce se întâmplă cu Doina Spătaru la 11 ani de când a murit Mălina Olinescu

Doina Spătaru are în spate o carieră de-a dreptul impresionantă. Și-a dedicat 50 de ani din viață scenei și i-a încântat pe fanii din toată lumea. Se pare că acum stă departe de scenă și este împăcată cu această decizie pe care a luat-o cu greu.

Nu fac nimic special, mă descurc cu viața de fiecare zi, după ce m-am retras din viața artistică. Așa stau lucrurile, momentul retragerii a fost inevitabil. Eu de mult tot voiam să renunț la scenă și cu greu am tot amânat această hotărâre. Iată însă că pandemia m-a ajutat să mă retrag, au trecut trei ani de la ultima mea apariție pe scenă. Nu văd să se mai întâmple ceva bun și frumos care să mă determine să revin pe scenă. Dar mi-e bine așa, sunt liniștită.

Doina Spătaru, în pentru Ego.ro

Din ce bani trăiește acum Doina Spătaru

Este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, dar nu poate să trăiască doar din banii primiți pentru drepturile de difuzare. A dezvăluit cu amărăciune că artiștii de la noi au o viață grea după ce renunță la aparițiile pe scenă.

REALIST DESPRE ÎNFRÂNGEREA SCHENGEN. „Ei încearcă să mascheze problemele interne cu «victorii» externe, dar nu cred că suntem la nivel Schengen”
Recomandări
REALIST DESPRE ÎNFRÂNGEREA SCHENGEN. „Ei încearcă să mascheze problemele interne cu «victorii» externe, dar nu cred că suntem la nivel Schengen”

Noi, artiștii, trăim ca niște pensionari, și cu niște drepturi conexe, depinde cât de difuzate sunt piesele soliștilor, pe radio și pe televiziune. Dar nu sunt sume care să-mi asigure existența până la adânci bătrâneți. Sunt multe de spus pe această temă, din păcate nu aș vrea să vorbesc despre asta acum.

Doina Spătaru

Cum se menține în formă

Are 74 de ani, dar încă se poate observa că a fost una dintre cele mai frumoase artiste din România. Multe femei și-au dorit să îi afle secretul. Doina Spătaru susține însă că nu are vreo rețetă minune cu care și-a păstrat aspectul fizic care a consacrat-o.

„Nu am un secret anume, nu fac nimic deosebit, doar mă îngrijesc cum se îngrijește fiecare femeie”, a încheiat cântăreața, pentru sursa citată anterior.

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL VIVA.RO

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.