Nu-ţi părăsi iubita pentru alta dacă e dentistă! El a făcut-o, ea i-a scos toţi dinţii din gură! Răzbunarea care-ţi dă dureri de măsele

POSTAT: 28 April 2012, Ora 11:43

Femeia povesteşte că, după ce l-a anesteziat, a avut un moment de ezitare. Dar pe urmă şi-a amintit toate nenorocirile pe care el i le făcuse.

Publicitate

Iniţial, Anna Mackowiak - un medic stomatolog care profesa în Wroclaw, Polonia, s-a gândit că ar trebui să se comporte... etic. Dar, după o fracţiune de secundă, şi-a amintit cum s-a purtat cu ea fostul iubit şi s-a hotărât: acesta e momentul răzbunării.

Anna are 34 de ani, e medic stomatolog, iar pe scaunul ei a ajuns într-o zi bărbatul care i-a fost iubit şi care a părăsit-o pentru altă femeie. Bărbatul avea nevoie de intervenţie chirurgicală, aşa ca Anna l-a anesteziat bine. "Am încercat să fiu profesionistă, să mă detaşez de ceea ce simt pentru el, să dau la o parte toate emoţiile. Dar când l-am văzut  cum stă întins acolo, pe scaun, mi-am zis: "Ce nenorocit!", a povestit Anna mai apoi.

Drept urmare, i-a scos toţi dinţii, i-a bandajat faţa astfel încât să nu poată deschide gura şi l-a trimis acasă. Dentista i-a spus că are nevoie de un astfel de bandaj pentru câteva ore pentru că, dacă ar deschide gura imediat după intervenţie, ar putea apărea complicaţii. El a crezut-o şi-a plecat liniştit de la cabinet.

"Când am ajuns acasă şi m-am uitat în oglindă, nu mi-a venit să cred! Nenorocita dracu' mi-a scos toţi dinţii din gură!", a povestit bărbatul.

A, asta nu e tot: când l-a văzut fără nici un dinte în gură, noua iubită - femeia pentru care o părăsise pe dentistă - i-a dat papucii!

Anna Mackowiak este anchetată acum pentru malpraxis şi abuz şi riscă trei ani de închisoare.

28 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media