O prezentatoare tv de la noi a leşinat din cauza unei cure de slăbire. Acum a trecut din nou la regim

POSTAT: 05 December 2012, Ora 18:21

De dragul unui corp perfect, Irina Cordoneanu de la Antena 2 a urmat diverse cure de slăbire. Numai că, din cauza unui regim foarte strict, vedeta tv a leşinat.

Publicitate

După ce a rămas însărcinată, Irina Cordoneanu (38 de ani) nu a revenit rapid la silueta de fotomodel pe care o avea înainte. Abia la cinci ani de la naşterea fiului ei, prezentatoarea de la Antena 2 a reuşit să îşi recapete silueta trasă prin inel. Dar cu preţul sănătăţii. Conform site-ului emulte.ro, astă vară Irina Cordoneanu a leşinat după ce, timp de trei zile, a consumat produse negătite (semințe și legume), combinate cu sport și masaj anticelulitic. Norocul ei a fost că o vecină, cadru medical, i-a făcut imediat o injecţie cu calciu şi, astfel, Irina şi-a revenit repede.

De vreo două săptămâni, prezentatoarea emisiunii ”Distracţia pe vremea mea” s-a pus din nou pe slăbit. vrea să dea jos doar două kilograme. Dar, de data aceasta, a mers la un nutriţionist, care i-a recomandat un regim pe bază de salate, în combinaţie cu porţii mici de carne. "Fac salate din ruccola, andive, salată verde, roşii chery, ulei, lămâie, oţet balsamic şi condimentez cu sare şi piper. Lângă această salată extrem de gustoasă şi consistentă pun câteva bucăţele de carne de vită care au fost mai întâi rumenite pe grătar. Ah, şi zilnic beau limonadă la greu”, a declarat Irina Cordoneanu pentru emulte.ro.

 

2 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media