Caz miraculos în Capitală. Un copil care a căzut de la etajul 9 a supravieţuit fără nicio leziune

18 februarie 2016 13:49

Un copil de 11 luni care a căzut de la etajul 9 a supravieţuit, în mod miraculos, fără nicio leziune internă. El a fost dus de urgenţă la spital, dar medicii au constatat că viaţa nu îi este în pericol, aşa că îl vor externa.

Totul s-a întâmplat după ce mama copilului, o tânără de origine poloneză, a ieşit să arunce gunoiul la ghena aflată pe holul palierului. Când a văzut uşa deschisă, băieţelul, care se afla în casă cu bona, a ieşit în urma mamei şi a căzut în spaţiul dintre scările blocului, până la parter.

Speriată, mama a început să ţipe, iar vecinii au ieşit să vadă ce se întâmplă. Femeia a coborât într-un suflet până la parter, şi-a luat copilul în braţe şi a mers la spitalul „Bagdasar Arseni”. Medicii l-au examinat pe micuţ şi au constatat că acesta nu are nicio leziune internă, ci doar câteva vânătăi.

Procurorii au deschis o anchetă în acest caz, urmând să stabilească cum a fost posibil un asemenea accident şi, mai ales, de ce bona nu l-a supravegheat pe copil, pentru a preveni o tragedie.

Loading...
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro