Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 47 de ani, a purtat o rochie lungă albă, pe care a asortat-o cu sandale crem. Fiul ei, în vârstă de 14 ani, a fost un adevărat domn în devenire și a cărat pungile de cumpărături în timp ce se întorceau la mașină.

Angelina Jolie și-a completat look-ul cu o geantă albă și elegantă Christian Dior și avea pe braț un pulover gri. De asemenea, actrița a purtat o pereche de ochelari cu rame negre accesorizați cu cercei delicați acoperiți ușor de părul brunet desfăcut care cădea lejer pe umeri. Fosta soție a lui Brad Pitt a ales să nu poarte produse de make-up, ceea ce îi scotea în evidență trăsăturile ei naturale impecabile.

Screenshot_27Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Angelina Jolie și Brad Pitt, a căror căsnicie s-a terminat în 2016, sunt părinții a șase copii. Pe lângă Knox, ea și actorul le mai au pe fiicele Shiloh, 16 ani, Vivienne, 14 ani și Zahara, 17 ani, precum și fiii Maddox, 21 de ani, și Pax, 18 ani.

Reportaj Libertatea la punctul pe unde fug rușii în Finlanda, înainte ca și aici să se închidă granița: „Mama este fan absolut al lui Putin, dar mi-a zis să plec din țară”
Recomandări
Reportaj Libertatea la punctul pe unde fug rușii în Finlanda, înainte ca și aici să se închidă granița: „Mama este fan absolut al lui Putin, dar mi-a zis să plec din țară”

Trei dintre copiii lor au fost adoptați din străinătate, Zahara din Etiopia, Pax din Vietnam și Maddox din Cambodgia, iar Angelina i-a născut pe ceilalți trei.

Potrivit US Weekly, Brad Pitt insistă să-și vadă cei șase copii cât mai des posibil, în ciuda discuțiilor ostile pe care le-a avut cu fosta lui soție, și a zburat recent în Italia pentru zilele de naștere ale lui Knox și Vivienne.

În iulie, actorul „a zburat în Italia de ziua gemenilor și a însemnat mult pentru ei”, scrie sursa citată. Italia este locul unde Angelina regizează noul ei film „No Blood”, cu prietena ei și coprotagonistă din „Eternals”, Salma Hayek.

Deși se pare că Angelina încă mai are custodia copiilor, Brad „își dorește să-i vadă cât mai des posibil, oriunde s-ar afla în lume”.

„Brad prețuiește fiecare moment pe care îl are cu copiii. Îi place să fie părinte, însă se teme că Angelina nu îi va acorda niciodată custodia comună și va trage de timp până când copiii împlinesc 18 ani”, mai scrie US Weekly.

Deși au luat-o pe drumuri separate din punct de vedere legal în 2019, lupta lor pentru custodie continuă și se ceartă și pentru crama pe care o dețin în Franța.

Foto: Profimedia

Articol preluat de pe site-ul Avantaje.ro

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.