În urmă cu aproximativ patru ani și-a dat demisia de la Antena Stars, dar în urmă cu un an a pornit pe un nou drum. Rocsana Marcu are numai cuvinte de laudă la adresa vieții sale din Marea Britanie, dar și la adresa muncii sale.

Spune că e mulțumită de banii pe care îi câștigă ca agent imobiliar. „Chiar colaborez foarte bine și cu românii! Nu o să îți vină să crezi ce case frumoase au românii pe care i-am cunoscut eu în domeniul imobiliar. Chiar zilele trecute m-a sunat o doamnă extrem de drăguță și mi-a spus că are o vilă superbă pe malul mării, cu două pontoane și ar vrea să mă ocup de vânzarea acelei case. Bineînțeles că am acceptat, pentru că este o casă superbă.

Mi-aș dori și eu o asemenea casă, să pot să vin cu barca, să pot să mă plimb în larg cu barca și apoi să mă întorc acasă, să las bărcuța la ponton și apoi să intru în casa mea. Este o casă minunată și sper să reușesc să o vând cât mai repede! De vândut o vând clar, dar aș vrea să o vând și repede! În rest, da, merge foarte bine în acest domeniu pentru că mă agit să îmi meargă bine. Nu pot spune că fac eforturi fizice foarte mari. În schimb, psihice da. Pentru că aici e foarte mare concurența, în special în domeniul imobiliar”, a spus vedeta, care are și o strategie pentru a colabora cu ceilalți agenți imobiliari.

Reportaj Libertatea la punctul pe unde fug rușii în Finlanda, înainte ca și aici să se închidă granița: „Mama este fan absolut al lui Putin, dar mi-a zis să plec din țară”
Recomandări
Reportaj Libertatea la punctul pe unde fug rușii în Finlanda, înainte ca și aici să se închidă granița: „Mama este fan absolut al lui Putin, dar mi-a zis să plec din țară”

„Și dacă nu ești atent o secundă, ești mâncat de ceilalți agenți sau de celelalte agenții și tocmai de aceea eu am abordat o altă strategie ca să nu îmi fac dușmani. Nu că nu îmi plac dușmanii, dar îmi mănâncă energia și am început să îi învăț pe agenții imobiliari de aici din Anglia că cel mai bine este să fim prieteni, pentru că în felul acesta avem toți de câștigat! Și de fiecare dată când am eu o casă de vânzare, am mulți agenți cu care lucrez, ei mă sună, împart comisionul cu ei, le dau chiar jumătate din comisionul pe care îl iau eu, ceea ce este extraordinar pentru ei. La fel și în cazul meu. Dacă ei au o proprietate la vânzare, eu vin cu clientul, împărțim comisionul și uite așa suntem cu toții fericiți!

Și tot în felul acesta lucrez și cu cei care îmi recomandă persoane care intenționează să își vândă casele. Sunt foarte mulți, inclusiv români care mă sună și îmi spună că proprietarul vrea să își vândă casa. Zic, „foarte frumos, dă-mi numărul și 50% îți dau ție! Dacă eu am comision de 5.000 de lire, tu ai 2.500!”. Și sunt foarte fericiți toți! Mi-am făcut o grămadă de prieteni, mai mult pe interes, așa, ce să spun, că tot ce se întâmplă în lumea asta este pe bază de interes, inclusiv nunțile!”, a mai declarat Rocsana Marcu.

Mobilizarea parțială, referendumurile din teritoriile ocupate și șantajul nuclear sunt strâns legate între ele. Noul scenariu al Kremlinului, văzut din Ucraina
Recomandări
Mobilizarea parțială, referendumurile din teritoriile ocupate și șantajul nuclear sunt strâns legate între ele. Noul scenariu al Kremlinului, văzut din Ucraina

Rocsana Marcu e în continuare la cursuri, se perfecționează, vrea să devină din ce în ce mai bună. „Așadar, îmi merge bine, sunt tare fericită, Doamne ajută! Învăț în fiecare zi, progresez, în fiecare zi particip la fel și fel de traininguri din domeniul vânzărilor, am alături de mine oameni cu experiență foarte mare în acest domeniu de la care învăț cât pot, fur meserie cât pot și încerc să devin pe zi ce trece un agent imobiliar mai bun decât sunt acum!

Am mai vândut ceva scump! Cum să nu! Dar chiar recent am avut o casă de două milioane, mai am încă una listată la 5 milioane. Acestea nu se vând atât de repede și de ușor, dar se vor vinde la un moment dat!”, a încheiat ea.

Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.