De Livia Lixandru,

Alex Velea și Abi Talent au fost, recent, protagoniștii unei dispute aprinse, ce a avut loc sub ochii tuturor – într-un mall bucureștean.

 Cei doi nu și-au rămas datori unul altuia, ironizându-se și aruncându-și cuvinte grele. Considerând probabil că au rămas lucruri nespuse, cei doi au mutat războiul pe conturile de socializare, continuând să se ironizeze. Abi Talent nu s-a abținut însă și i-a jignit partenera de viață lui Alex Velea…

„Te pwp, ai grijă de Antonia că o simt.. îi e dor de Vincenzo și de celălalt copil al ei!, a scris Abi Talent pe Instagram.

Antonia i-a dat replica lui Abi Talent!

Inițial, Antonia a fost destul de delicată și i-a spus artistului (Abi are doar 8 clase, dar întoarce banii cu lopata!) să se informeze înainte de a face afirmații, dar după ce Abi Talent a postat un alt comentariu ironic – Din respect pentru nevasta lui Velea… Pardon’ -, Antonia i-a dat replica pe Instagram.

N-am nevoie de respectul tău! Te-am văzut o dată (nu știam cu ce te ocupi) și m-ai rugat să facem o poză… O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!, a scris artista, vizibil deranjată de comentariile lui Abi Talent.

Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
Recomandări
Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
 

Abi Talent i-a trimis un mesaj lui Mircea Badea, în direct la tv

Abi Talent a reușit să ajungă și în atenția lui Mircea Badea, după ce l-a sunat pe acesta și l-a rugat să îl lase să intre în direct, în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 3.

Potrivit dcnews.ro, totul a început după ce Mircea Badea a citit un articol despre Abi Talent. „Mă sună unul și zice că este Abi. Dacă Abi chiar este Abi și a făcut rost de numărul meu… este foarte tare!”, și-a început Mircea Badea povestea, în cadrul emisiunii sale, potrivit Spynews.

Prezentatorul a continuat și a explicat pas cu pas cum s-au desfășurat lucrurile. „Mi-a scris: ‘Sunt Abi. Răspunde, că intru și eu în direct. Sunt băiat bun, stai liniștit!. Este foarte tare.

Băi, Abi, stai… Stai să termin cu Papa și mai vedem. Auzi, dar Abi, dacă este minor, la ora asta n-ar fi trebuit să doarmă în pijamale Gucci sau Versace?”, a continuat Mircea Badea, potrivit sursei citate.

Citeşte şi:

Interviu cu Florin Şerban, regizorul trilogiei „Dragoste”: „Tot aud că voi faceţi filmele alea depresive şi-atât… Dar filmul românesc este mult mai divers. Ce lipsește e filmul de acțiune”

Momente de panică în Sri Lanka! Cove s-a speriat atunci când s-a întâlnit cu animalele exotice, în safari

“Am dat-o în judecată și am câștigat 15.000 de lei, daune!” Gheorghe Gheorghiu a răbufnit prima dată după procesul intentat Marianei Calfa

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare