Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actorii din VLAD au avut parte de aventuri la filmările din Istanbul. Ce se va întâmpla în noul sezon

Actorii din VLAD au avut parte de aventuri la filmările din Istanbul. Ce se va întâmpla în noul sezon

Povestea serialului VLAD continuă cu un nou sezon în care răzbunarea prinde forme nebănuite. Alianțele se schimbă, încrederea scade, iar trădarea apare de unde te aștepți mai puțin.

De Livia Lixandru,

Noi personaje care tulbură jocul pentru putere apar și schimbă destinele tuturor. Filmările pentru următorul sezon au început în forță, iar o parte din poveste a fost creată în Istanbul.

„Când ne-am gândit să facem un nou sezon, eram foarte conștienți de începutul nostru, de primele noastre episoade filmate în Grecia, unde am surprins cadre deosebite.

Așa că și pentru începutul sezonului următor avem acțiune, secvențe uimitoare pe care am ținut neapărat să le filmăm în locuri speciale, extraordinare, care să-i surprindă pe cei care ne urmăresc.

Așa am ajuns să filmam în Istanbul – un oraș minunat, plin de viață și istorie, cu locuri incredibile. Am reușit să avem primele secvențe pline de acțiune, cu peisaje superbe.

Practic, avem cel mai interesant început, pentru ca povestea din VLAD să fie reinventată.”, spune Jesús del Cerro, regizorul serialului, potrivit informațiilor date de Pro tv.

Adrian Nartea și George Piștereanu față în față cu paza de coastă!

În timpul filmărilor pe Canalul Bosfor, Adrian Nartea și George Piștereanu au avut parte de o adevărată aventură: paza de coastă a venit după ei în momentul în care se amenințau cu armele pentru filmarea unei secvențe importante.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

„Întâmplarea de pe Canalul Bosfor nu a fost singura. Avem foarte multe lucruri amuzante pe care le-am trăit în Istanbul. Au venit mascații după mine în Moschee pentru că alergam cu pistolul în mână.

Ca să rămân tot la povești despre alergat, un tânăr student a văzut că fugeam agitat prin mulțime – pentru că așa era secvența, și s-a pus în fața mea să mă oprească. Am avut multe peripeții și au ieșit cadre uluitoare pe care abia aștept să le vedeți în sezonul următor”, a povestit Adrian Nartea.

Close
Închide
  Close