De Andreea Radu,

Strigătele de admiraţie dedicate actorului de Hollywood nu s-au oprit cât acesta s-a aflat pe covorul roşu, în faţa Palatului Lido din Veneţia.

Brad Pitt a fost întâmpinat cu ovaţii pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia (Northfoto)

Actorul a venit la eveniment însoţit de regizorul filmului, James Gray, şi de actriţele Ruth Nigga şi Liv Tyler, potrivit Agerpres.

Actrițele au ales rochii decoltate, lăsându-și la vedere umerii goi. Ruth a ales o rochie albă cu cordon negru în talie, în timp ce Liv Tyler a preferat o rochie neagră şi sobră.

Brad Pitt alături de Ruth Nigga, James Gray şi Liv Tyler, la Festivalul de film de la Veneția (Nortfoto)

„Ad astra” este un film de science-fiction cu o poveste intimă, despre relaţia tată-fiu, ambii astronauţi, care se reîntâlnesc pentru a salva omenirea de o catastrofă şi pentru a-şi rezolva totodată propriile neînţelegeri. 

Festivalul de la Veneția, alături de Festivalul Internațional de Film de la Cannes și cel de la Berlin, este unul dintre cele mai importante festivaluri de acest tip din lume.

Cinematografia românească va fi reprezentantă și ea la ediția din acest an a Festivalului. Documentarul „Colectiv”, de Alexander Nanau, va avea premiera mondială pe 4 septembrie!

Citeşte şi:

Festivalul de Film de la Veneţia, unde va fi premiera documentarului ”Colectiv”, este cel mai vechi și prestigios din lume! Recorduri de spectatori și cei mai mari regizori și actori

Catherine Deneuve a deschis Festivalul de Film de la Veneţia, o ediție controversată prin participarea regizorului Roman Polanski, condamnat la închisoare

De ce nu are Brad Pitt cont de Instagram. „Nu o să se întâmple niciodată”

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate