MENIU CAUTĂ

Actorul George Piştereanu apare în noul videolclip a lui Ellie White

Distribuie

Este pentru prima dată când actorul acceptă să apară în videoclipuri muzicale. George, devenit cunoscut odată cu rolurile din „Eu când vreau sa fluier, fluier” (câştigator al marelui premiu de la Festivalul de Film de la Berlin în 2010)  şi „Loverboy” (nominalizat la Festivalul de Film de la Cannes în 2011), se află la prima colaborare a sa pentru un videoclip şi s-a arătat încântat de propunerea primită din partea lui Ellie White.
„Colaborarea cu Ellie White este o premieră pentru mine, nefiind până acum implicat în niciun fel de clip muzical”, spune George Piştereanu. Peste 20 de ore de filmări, cinci locaţii, 30 de costume în valoare de 20.000 de euro şi o echipă de aproape 70 de persoane – aşa s-ar putea descrie, în cifre, agitaţia de pe platourile de filmare. Piesa „Sete de Noi” se bucura de mare succes, ajungand pe locul doi in topul celor mai difuzate piese romanesti pe radiouri.
„Mă bucur că George a acceptat invitaţia de a juca în clipul meu. L-am admirat în rolurile lui, iar după ce l-am cunoscut pot să spun că este un actor şarmant, foarte talentat, cu mare potenţial.Chiar  am  învaţat câte ceva de la el cu prilejul filmarilor”, a mărturisit interpreta.

 

Citește mai multe despre Ellie White pe Libertatea.

Comentarii