Mergi direct la conținut »
Acuzații dure la adresa actorului Jeremy Renner. Soția sa susține că a amenințat-o cu moartea
Entertainment Libertatea > Entertainment

Acuzații dure la adresa actorului Jeremy Renner. Soția sa susține că a amenințat-o cu moartea

Actorul american Jeremy Renner, cunoscut din pelicula "Avengers', se află în scandal cu fosta sa parteneră de viață, care îl acuză de violență domestică. Femeia susține că starul a vrut să o omoare, potrivit TMZ.

De Daria Maria Diaconu,

Jeremy Renner se află în mijlocul unui scandal cu fosta sa parteneră de viață, Sonni Pacheco. Cei doi se luptă pentru custodia fiicei lor, Ava, în vârstă de șase ani.

Jeremy Renner este acuzat de violență domestică de fosta sa soție. Acesta susține că starul ar fi amenințat-o cu moartea de mai multe ori.

Conform TMZ, citat de telemundo.com, Sonni Pacheco ar fi afirmat că, în noiembrie anul trecut, Jeremy Renner, care era beat și sub influența substanțelor interzise, i-ar fi mărturisit unei persoane că își dorește să scape de ea.

Sonni Pacheco mai afirmă că fostul ei partener de viață are antecedente în ceea ce privește abuzul de substanțe interzise și violență verbală și emoțională.

De asemenea, ea susține că o dădacă l-ar fi auzit pe starul în vârstă de 38 de ani că va merge la casa fostei sale partenere pentru a o omorî, după care se va sinucide.

Din documentele depuse în instanță de Sonni Pacheco reiese și că actorul ar fi lăsat susbstanțe interzise la îndemâna fiicei sale.

De asemenea, tot din documente reiese că actorul și-ar fi băgat un pistol în gură, amenințând că se sinucide, după care ar fi tras în tavan, în timp ce fiica sa dormea în camera ei.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Reprezentantul actorului a dat un comunicat în care dezminte acuzațiile făcute de Sonni Pacheco.

„Jeremy a pus întotdeauna pe primul loc binele fiicei sale. Tribunalul trebuie să decidă în acest caz, însă e important să se țină cont de faptul că afirmațiile făcute de Sonii au fost făcute cu un scop clar”, a spus reprezentantul actorului.

Jeremy Renner și Sonni Pacheco au devenit părinți în anul 2013, iar în anul 2014 s-au căsătorit. la nici un an de la mariaj, cei doi s-au separat și au avut custodia comună a fiicei lor.

FOTO: Hepta

Close
Închide
  Close