Mergi direct la conținut »
Adelina Pestrițu a făcut spectacol pe covorul roșu în Los Angeles. Este prima româncă ce ajunge la gala E! People’s Choice Awards 2019
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adelina Pestrițu a făcut spectacol pe covorul roșu în Los Angeles. Este prima româncă ce ajunge la gala E! People’s Choice Awards 2019

Adelina Pestrițu a făcut spectacol pe covorul roșu în Los Angeles. Este prima româncă ce ajunge la gala E! People’s Choice Awards 2019

Adelina Pestrițu a făcut senzație pe covorul roșu în Los Angeles, în acest weekend. Vedeta a participat alături de soțul ei la gala E! People’s Choice Awards 2019, devenind astfel prima româncă ce ajunge la un astfel de eveniment grandios.

De Livia Lixandru,

Adelina Pestrițu a participat la decernarea premiilor, de apariția sa ocupându-se o armată de oameni din staff-ul evenimentului. Adelina a ales să poarte una dintre cele mai spectaculoase rochii, iar ținuta ei a fost admirată de toți cei prezenți.

Vedeta a îmbrăcat o  rochie neagră, cu trenă şi pene, creație MMarquise, la care nu mai puţin de 15 croitorese au lucrat fără oprire timp de şase zile, pentru a coase manual toate cristalele şi accesoriile ţinutei, potrivit Click.ro.

La un moment dat, Adelina a făcut un selfie alături de celebra Kim Kardashian, pe care l-a publicat imediat pe Facebook.

În seara evenimentului, Adelina a postat pe contul de socializare mai multe imagini din cadrul galei, alături de care a scris un mesaj.

„Live on the Red Carpet -Peoples Choice Awards ♥️♥️♥️ #bestromanianinfluencer2019”, a scris Adelina în dreptul imaginilor de pe contul de socializare.

Close
Închide
  Close