MENIU CAUTĂ
11 Sep. 2015 18:55 , de Madalina Ciodaru Burada

Adelina Pestrițu, SCANDAL cu prietenii de pe Facebook! N-ai să crezi care este MOTIVUL

Distribuie

Bruneta încearcă să își țină admiratorii la curent cu tot ce face, publică fotografii cu ea de peste tot și le răspunde la întrebări. Cei mai mulți dintre ei apreciază aceste gesturi, însă unii nu ezită să o critice dur chiar pentru asta.
De curând, Adelina a publicat o fotografie cu un produs cosmetic, care a stârnit furia unei amice virtuale. ”Cred ca e singura vedeta care posteaza imagini de vreo 5 ori pe zi… Esti cam obsedata nu crezi????”, a scris aceasta. Enervată la culme, Adelina i-a răspuns și ea la fel de tăios: ”Daca postez, sunt obsedata, daca NU postez…. Sunt increzuta, nu va bag in seama! Da’ tu nu crezi ca tu si cei ca tine sunteti cam ipocriti sa ma luati pe mine la rost ce si de cate ori postez pe Pagina Mea de Facebook?”.
După ce ecourile s-au stins, vineri seară a venit rândul altei fotografii publicate de vedetă să stârnească anumite critici. Adelina a vrut să le arate amicilor din ce este compusă cina ei: somon cu tarhon și salată verde, puse pe masă și gata să fie savurate. Cineva a remarcat însă alt detaliu: ”Furculita in stanga… cutitul in dreapta…pofta buna”. Adelina a luat foc din nou și a răspuns: ”Am uitat sa specific… Sunt la masa, nu la concurs de aranjat masa”. Fata cu critica nu s-a lăsat însă: ”Era doar o remarca… Daca punem pe facebook sa o facem corect, pentru a evita criticile… Daca aranjam masa corect nu inseamna ca suntem in competitie cu cineva”.

Citește mai multe despre Adelina Pestrițu pe Libertatea.

Comentarii