Mergi direct la conținut »
Adevărata profesie a lui Cătălin Dumitrescu, războinicul de la Exatlon. E polițist și a ținut ascuns acest lucru
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adevărata profesie a lui Cătălin Dumitrescu, războinicul de la Exatlon. E polițist și a ținut ascuns acest lucru

Adevărata profesie a lui Cătălin Dumitrescu, războinicul de la Exatlon. E polițist și a ținut ascuns acest lucru

Cătălin Dumitrescu, ultimul eliminat de la Exatlon România, este de profesie polițist, însă a ținut ascuns acest lucru în concurs.

De Dana Aramă,

Cătălin Dumitrescu a făcut parte din echipa Războinicilor de la Exatlon România, sezonul al doilea. Duminică, 7 octombrie, acesta a fost eliminat din competiție după duelul cu coechipierul său, Doru Meseșan.

Despre Cătălin Dumitrescu s-a știut că este model și instructor de fitness, însă profesia lui este cu totul alta, cele două fiind doar hobby-uri ale sale.

Dezvăluirea a făcut-o chiar Cătălin Dumitrescu la eliminarea din concursul Exatlon România.


„Nu sunt doar model, nu sunt doar instructor de fitness, ci în viaţa de zi cu zi sunt poliţist! Sunt mândru că fac această meserie. Nu am vrut să mă folosesc de acest statut pentru a-mi crea o imagine aici, la Exatlon. Ţin să îmi salut pe această cale toţi colegii din Poliţia Română şi să transmit un mesaj către telespectatori: aş vrea ca prin participarea mea în acest concurs, lumea să îşi schimbe modul în care percep poliţiştii. Consider că telespectatorii au în faţa lor un alt exemplu de poliţist, unul modern, din zilele noastre, care nu doar merge la muncă şi îşi face meseria, ci participă şi la competiţii de fitness şi este şi model”, a spus Cătălin Dumitrescu.


Citește și: REPORTAJ: Cântărește jumătate de tonă și are aproape 200 de ani. Povestea covorului dăruit de un sultan și adus din Ada Kaleh în moscheea din Constanța/ VIDEO&FOTO


 

Close
Închide
  Close