MENIU CAUTĂ
18 Apr. 2018 10:56

Adevăratul motiv pentru care fetița Gabrielei Cristea nu a fost scufundată în cristelniță. Vedeta a făcut dezvăluiri

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a dezvăluit care este motivul pentru care fiica sa nu a fost scufundată în cristelniță atunci când a fost creștinată.

Gabriela Cristea și partenerul ei de viață, muzicianul Tavi Clonda, și-au botezat fiica, Victoria, în weekend.

Evenimentul a fost unul cu ștaif, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut parte de invitați generoși la botez, adunând o sumă bună de bani.

La creștinare, micuța Victoria nu a fost scufundată în cristelniță, așa cum se face în mod tradițional. Gabriela Cristea a explicat care a fot motivul pentru care nu s-a întâmplat acest lucru la biserică.

„Am intrat pe diversificare, avem probleme cu fructele. Victoria vrea să mănânce cărniţă şi legume. Am respectat toate canoanele bisericeşti.

Am stat de vorbă cu părintele, a vrut să ne asigure că totul va fi în regulă. Victoria are 6 luni şi jumătate şi cristelniţa era prea mică pentru ea a o scufunda de tot. A fost stropită peste tot cu apă. Suntem bine, tata nu a fost la botez şi nu mi-a transmis nimic, dar nici nu e cazul.

Nu ne-am îmbogăţit, n-am făcut petrecere ca să ne îmbogăţim. Victoria a primit foarte multe cadouri şi ce a mai rămas peste… îi vom lua tot Victoriei lucruri de care să îşi amintească. Ne dorim amândoi un alt copil, dar Tavi îşi doreşte mai repede decât mine”, a declarat Gabriela Cristea la emisiunea „Răi da’ Buni”, de la Antena Stars.


Citește și: ANALIZĂ/ Cum a ajuns un medic să câștige 7.200 de euro pe lună, adică 28,5 salarii minime pe economie


 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, botez și victoria pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii