Mergi direct la conținut »
Adevărul despre împăcarea Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi. Ce s-a petrecut cu cei doi în Turcia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adevărul despre împăcarea Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi. Ce s-a petrecut cu cei doi în Turcia

Adevărul despre împăcarea Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi. Ce s-a petrecut cu cei doi în Turcia

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost într-o minivacanță în Turcia. Despre cei doi s-a spus că și-au reînnodat povestea de iubire.

Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. După separarea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a întors în brațele fostei soții, femeia care i-a dăruit un copil. Despre Bianca Drăgușanu s-a spus că ar fi avut, după separarea de Alex, o relație cu Josip Heit, șeful fostului ei iubit. Însă, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu n-au putut să stea prea mult departe unul de celălalt. Cei doi s-au împăcat și au fost într-o escapadă în Turcia, la Istanbul. deși s-a spus că Bianca și Alex s-au împăcat, lucrurile nu stau chiar așa.

Potrivit wowbiz.ro, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mers, inițial, singuri în Turcia, iar acolo s-a produs din nou apropierea dintre ei.

„Ea are o afacere deschisă în oraş, în timp ce el avea câteva întâlniri importante în zonă… Soarta a făcut însă ca ei să se întâlnească, iar astrele au „lucrat” intens pentru o împăcare. Deocamdată, vorbim de tatonări şi „negocieri” la Istanbul, vom vedea ce va urma”, au dezvăluit apropiați ai celor doi pentru sursa mai sus-menționată.

În ciuda faptului că a fost tratată ca o regină pe dura celor patru zile de vacanță în Turcia, vedeta este încă indecisă în ceea ce-l privește pe Alex Bodi.

„El încearcă să îi reintre în graţii… Tentativele de revenire la vechea poveste de iubire demonstrează că despărţirea de Crăciun a fost una cu cântec… Pare totuşi că „true love”(n.r. dragostea adevărată) este între ei, altfel nu o mai răsfaţa într-un sejur în Turcia, nu o mai ducea la mese romantice şi apoi nu îşi mai posta nici imagini concludente. De partea cealaltă, ea se abţine să comenteze despre reconciliere, iar faptul că încă nu prezintă imagini cu el înseamnă că este indecisă”, au mai spus aceleași surse.

Citește și: Mama biologică a băiatului adoptat de Viorica Dăncilă: „Vreau doar să-l văd, nu să-mi zică mamă!”

 

Close
Închide
  Close