Catrinel Sandu a divorțat anul trecut de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe. Vedeta și-a găsit acum liniștea alături de Steve, un american care are doi băieți și care este medic stomatolog.

Catrinel Sandu s-a afișat cu un inel pe deget, bijuterie despre care s-a spus că ar fi inelul de logodnă primit de la actualul ei iubit, Steve. Blonda a explicat, pentru okmagazine.ro, că bijuteria cu diamant nu este un inel de logodnă și a explicat cum l-a primit.

„Să ştii că n-a fost inel de logodnă…

…Mi l-a dat în maşină. Mergeam la o petrecere. Şi mi-a explicat: „Nu vreau să pun niciun fel de presiune pe tine. Vreau să-ţi explic atât: eu îţi sunt credincios ţie. Sunt aici pentru tine, vreau să am grijă de voi şi să fiţi familia mea toată viaţa“. Aşa a venit inelul.

Ştie că nu vreau să mă căsătoresc. E un pas oricum mare că ne-am mutat împreună şi că ducem două familii împreună. Mai avem multe lucruri de pus la punct până să facem pasul, dacă-l vom face vreodată.

Dar Steve m-a făcut să mă deschid într-un fel surprinzător. A deschis nişte cămăruţe pe care şi mie îmi era frică să le deschid. Fiecare a venit cu altă experienţă şi alt bagaj. Ne cunoaştem foarte bine unul pe altul şi ştim exact ce ne dorim”, a dezvăluit Catrinel Sandu.


Citește și: VIDEO/ Codul penal – cei 9 minoritari care au făcut majoritatea. ”Dar ce, trebuie să-ți dau ție explicații?”