Mergi direct la conținut »
Adevărul despre relația dintre Monica Anghel și Luminița Anghel. Cele două au spus tot
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adevărul despre relația dintre Monica Anghel și Luminița Anghel. Cele două au spus tot

Adevărul despre relația dintre Monica Anghel și Luminița Anghel. Cele două au spus tot

Monica Anghel și Luminița Anghel au dezvăluit lucruri neștiute din relația lor de prietenie.

De Dana Aramă,

Monica Anghel și Luminița Anghel nu sunt doar două dintre cele mai cunoscute și mai apreciate artiste din România, ci sunt și foarte bune prietene. O prietenie care le leagă de peste 30 de ani.

Cele două au fost prezente în platoul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, unde au făcut declarații despre relația lor.

„Ne știm de 32 de ani. N-am avut de ce să ne certăm. Nu aveam cum. Când o aud cântând, mai ales anumite piese, mă așez ca vițelul la poarta nouă și îi sorb fiecare cuvințel…

…Eu am fost prima persoană care am știut de relația ei cu soțul”, a spus Monica Anghel.

„Nu avea ce să ne despartă. Prietenia noastră a venit pe parcurs, pentru că am început să cântăm foarte mult timp împreună. Ne respectăm foarte mult ca femei și ca valoare profesională. Ne întâlnim des.

Am făcut zile de naștere împreună, Paște, Crăciun. Prietenia noastră e una foarte curată. Nu am avut timp să ne gândim urât una la alta. Noi râdem tot timpul, râdem cu lacrimi. E o chimie foarte frumoasă între noi… N-am apucat să mergem împreună în vacanță. Acum, în toamnă, mergem în Deltă. A fost propunerea soțului Monicăi.

Monica a fost prima căreia i-am destăinuit că sunt însărcinată, în urmă cu șase ani, înainte de a face totul public”, a completat-o Luminița Anghel.

La emisiunea respectivă, Monica Anghel a dezvăluit că a avut parte de o vacanță de coșmar în Turcia, anul acesta:

„Am fost în vacanță în Turcia. Cel mai urât hotel. Camere groaznice, mâncare foarte proastă…”.


Citește și:

Close
Închide
  Close