Mergi direct la conținut »
Adina Alberts a dat petrecere mare de ziua sa de naștere. Cum s-au îmbrăcat  divele din showbiz la marele eveniment din viața medicului estetician | FOTO Galerie foto
10imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adina Alberts a dat petrecere mare de ziua sa de naștere. Cum s-au îmbrăcat divele din showbiz la marele eveniment din viața medicului estetician | FOTO

Adina Alberts a dat petrecere mare de ziua sa de naștere. Cum s-au îmbrăcat divele din showbiz la marele eveniment din viața medicului estetician | FOTO

Medicul estetician Adina Albert și-a aniversat ziua de naștere. A fost petrecere mare, la care s-a adunat crema showbiz-ului românesc.

Adina Alberts a împlinit 50 de ani în data de 5 februarie 2019. Soția lui Viorel Catarama a avut parte de o petrecere de zile mari la Clubul Diplomaților. De la aveniment nu au lipsit multe vedete din showbiz-ul românesc.

Pentru petrecerea aniversară pe care a organizat-o în weekend-ul care tocmai a trecut, medicul estetician Adina Albert a ales o ținută de culoare albă, în care a arătat foarte bine. Aceasta a radiat la brațul partenerului său de viață, Viorel cataramă, și el pus la patru ace.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, s-a aflat și ea printre invitații Adinei Alberts. Moderatoarea TV a ales o rochie scurtă, de culoare neagră, foarte lejeră.

Jurnalista Cristina Șișcanu și fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu au fost și ei prezenți la aniversarea medicului estetician Adina Alberts. Cristina Șișcanu a ales o rochie de culoare argintie, lungă, cu mâneci lungi și guler înalt.

Una dintre cele mai provocatoare apariții a fost cea a Adelinei Pestrițu. Fosta vedetă de televiziune a purtat o rochie de culoare neagră, foarte scurtă și cu un decolteu generos.

„Vă mulțumesc din suflet pentru urările voastre minunate!!!… a fost ziua mea de naștere. Nu mi-am ascuns niciodată vârsta! Și nu o voi face nici pe viitor.  Am făcut 50 de ani! Cum ma simt? Foarte bine!
Sunt mândră de vârsta mea și de anii pe care i-am trăit, fericită că sunt sănătoasă și că am o familie frumoasă.
Am planuri de viitor…. deci „lupta” continuă!
Pot să spun cu multă sinceritate că viața incepe la 40 de ani! Până atunci faci cercetare!”, a comentat Adina Alberts în mediul online.

Citește și: Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

Close
Închide
  Close