Mergi direct la conținut »
Adriana Bahmuțeanu, noi dezvăluiri despre medicul cu opt clase. Cum l-a cunoscut și ce a șocat-o la Matteo Politi
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adriana Bahmuțeanu, noi dezvăluiri despre medicul cu opt clase. Cum l-a cunoscut și ce a șocat-o la Matteo Politi

Adriana Bahmuțeanu, noi dezvăluiri despre medicul cu opt clase. Cum l-a cunoscut și ce a șocat-o la Matteo Politi

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu a oferit noi amănunte despre cum l-a cunoscut pe Matteo Politi, italianul cu opt clase care s-a dat drept medic.

În cadrul emisiunii „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, Adriana Bahmuțeanu a explicat cum a ajuns să îl cunoască pe italianul Matteo Politi, alias Matthew Mode. Aceasta a oferit detalii despre modul în care acesta se comporta cu pacientele sale.

„Eu l-am cunoscut ca Matteo, un doctor din Italia. Probabil abia aterizase în România. Am fost invitată la o deschidere de clinică de frumuseţe, unde l-am văzut pe acest ciudat. Mie mi s-a părut un om ciudat. Mi-a fost prezentat ca un doctor foarte bun din Italia care a venit să opereze în România. Eu nu cred aşa ceva. N-am impresia că cei mai buni doctori de pe planetă vin aici să opereze şi să-şi facă meseria…

S-a desfăcut prima şampanie bună, s-a desfăcut a doua şampanie bună, toate clientele consumau şampanie. Era un apartament de fapt, foarte frumos aranjat, cu mese ca de masaj, prin Tei. Nu era într-o zonă de mega fiţe. Pe mine m-a şocat că l-am văzut fără mănuşi. Erau trei-patru paturi de masaj pe care stăteau domnişoarele dispuse să-şi facă. Cine dorea, putea să se injecteze gratis.

Omul nu purta mănuşi, se plimba dintr-o cameră în alta, unde erau aceste paciente. Nici măcăr nu avea dezinfectant. Eu am văzut că lua un şerveţel demachiant şi le ştergea pe faţă şi le injecta. Mi s-a părut foarte aiurea”, a afirmat Adriana Bahmuțeanu.

Duși cu vorba de două Guverne, oamenii din Cumpăna sunt într-o situație dramatică
Recomandări

Duși cu vorba de două Guverne, oamenii din Cumpăna sunt într-o situație dramatică

„Eu am zis că e nebun. Cum e posibil ca din atâţia doctori să vină el să spună aberaţiile astea? Clientele respective îl credeau. El era un fel de guru, explica cum se poate face orice operaţie cu anestezie locală”, a mai spus vedeta TV.

Libertatea a dezvăluit că, de un an de zile, un fals medic de chirurgie plastică lucrează la patru clinici din București. Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, deși nu are studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile.

Citește și: Libertatea a vorbit cu medicul estetician la care a ajuns o pacientă mutilată de Matteo Politi: „Neavând cunoștinte medicale, poți să faci astfel de complicații”

 

Close
Închide
  Close