MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2013 20:24 , de Madalina Ciodaru Burada

ALARMĂ! O comisie de medici S-A ÎNTRUNIT PENTRU MICA, de la „Abracadabra”!

Distribuie

Sursele Libertăţii dezvăluie că starea Michaelei Niculescu este în continuare destul de gravă. Şi asta deşi fata nu mai este intubată. Ea respiră acum cu o mască de oxigen şi le-a dat tuturor speranţe astăzi, atunci când a deschis ochii de câteva ori. Cu toate acestea, medicii sunt în continuare în alertă. Mai mult decât atât, o comisie formată din toţi specialiştii Spitalului Fundeni din Capitală, s-a reunit de urgenţă pentru a stabili ce este de făcut în continuare pentru salvarea tinerei.
Se pare că în acest moment, vizitele au fost restricţionate şi doar părinţii Michaelei au voie să intre în salonul acesteia.
Mica, pe numele real Michaela Niculescu (31 ani), a făcut parte din echipa „Abracadabra”  timp de 10 ani, începând din 1991. Ulterior, blonda a studiat la Oxford şi Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar.
Din nefericire, în urmă cu un an, Mica a fost diagnosticată cu ciroză în stadiu avansat și nu a spus nimănui despre suferința ei. Și-a văzut în continuare de activitățile profesionale și personale, însă corpul i-a cedat. Michaela a fost internată zilele trecute la spitalul Fundeni din Capitală, iar în prezent se află la secţia de terapie intensivă. Deoarece plămânii tinerei de 31 de ani au cedat, ea a fost intubată, marţi, iar medicii excludeau un posibil transplant de ficat.
CITEŞTE ŞI:

  • Dana Rogoz: „MICA este mai deșteaptă decât noi toți la un loc!”. DEZVĂLUIRI ULUITOARE despre blonda cu ochi albaștri de la „Abracadabra”
  • „Magicianul” Marian Râlea, în stare de ȘOC. Află ce i-au spus medicii când a fost să o vadă pe Mica!
  • Tatăl Micăi de la „Abracadabra”, la capătul puterii: „Nu mai pot! Nu vreau să mă gândesc la ce se poate întâmpla!”. Află ultimele vești despre starea acesteia!

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii