Mergi direct la conținut »
Alessandra Stoicescu are dileme înainte de venirea pe lume a bebelușului. Ce recomandări i-a făcut Simona Gherghe
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alessandra Stoicescu are dileme înainte de venirea pe lume a bebelușului. Ce recomandări i-a făcut Simona Gherghe

Alessandra Stoicescu are dileme înainte de venirea pe lume a bebelușului. Ce recomandări i-a făcut Simona Gherghe

Vedeta de televiziune Sandra Stoicescu este însărcinată cu primul ei copil. Aceasta a mărturisit că are tot felul de nelămuriri în ceea ce privește venirea pe lume a bebelușului.

De Dana Aramă,

La 42 de ani, Alessandra Stoicescu este însărcinată cu primul ei copil. Vedeta și partenerul ei, Sergiu Constantinescu, urmează să devină părinți. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2013. Pe contul ei de socializare, prezentatoarea de televiziune a mărturisit că are o mulțime de gânduri legate de venirea pe lume a fetiței sale.

„Nu, nu sunt serioasă! Doar încerc să organizez toate întrebările din cap și să le dau răspuns. Înțelegeți ce zic, nu? Cum sa arate camera ei, ce sa cumpăr deja, cum sa fie pereții, dar patul.. ahhhh… ?”, a scris ea în mediul online.

Colega ei de trust, Simona Gherghe, s-a grăbit să îi facă recomandări.

„Eu te-aș sfătui, din experiența noastră cu Ana, să amâni momentul cu camera ei până pe la vreun an. Că toată mobila aia de bebelușie nu-ți mai trebuie apoi, o să vreți să-i faceti cameră de fetiță :)”, i-a spus Simona Gherghe Alessandrei Stoicescu.

„Exact la ce mi-ai spus tu mă tot gândesc! Sa nu ne lăsam luați de val!”, a răspuns Sandra Stoicescu.


Citește și:

Clanul PSD Cosma, asfalt în Ploiești, tango la Miami. Iubita lui Vlad Cosma are firmă de asfaltări pe bani publici!

Close
Închide
  Close