Mergi direct la conținut »
Alex Bourceanu s-a însurat în Grecia. Ce bine au arătat mirii, dar s-o vezi pe nașa Anamaria Prodan | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alex Bourceanu s-a însurat în Grecia. Ce bine au arătat mirii, dar s-o vezi pe nașa Anamaria Prodan | FOTO

Alex Bourceanu s-a însurat în Grecia. Ce bine au arătat mirii, dar s-o vezi pe nașa Anamaria Prodan | FOTO

Fotbalistul Alex Bourceanu și partenera sa de viață, Adina, și-au unit destinele în Grecia. Evenimentul a avut loc în weekend.

De Dana Aramă,

Nuntă mare în Grecia, pe insula Thassos. Fotbalistul Alex Bourceanu și iubita sa, Adina, s-au căsătorit. Nunta a avut loc în weekend, iar nași de cununie au fost celebrul antrenor de fotbal Laurențiu Reghecampf și soția sa, impresara Anamaria Prodan.

Alex Bourceanu și Adina sunt împreună de 15 ani și au doi copii. Mireasa Adina Bourceanu a arătat superb la nunta sa din Grecia, cu atât mai mult cu cât, în ultimii ani a reușit să slăbească peste 40 de kilograme în urma unei intervenții de micșorare a stomacului. Ea a ales o rochie vaporoasă, care i-a venit foarte bine.

Inclusiv nașii, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost costumați în alb din cap până-n picioare. Impresara a ales o rochie lungă și mulată, care i-a pus foarte bine în valoare formele.

„#îmi iubesc viața❤️ #alexandru bourceanu #nuntă alexandru bourceanu #grecia??”, a comentat Anamaria prodan pe o rețea de socializare.

„Extrem de mult alb…”,”Ce miștooo!! petrecere de nuntă în alb, ce idee bună!”, au fost câteva dintre mesajele primite de impresară de la internauți.


Citește și: EXCLUSIV VIDEO/Sindromul Italia, suferința celor dezrădăcinate, desconsiderate, dezamăgite, umilite. Prizonierele durerii caută, la Socola, drumul spre eliberare


 

Close
Închide
  Close