MENIU CAUTĂ

Alexandru Arșinel nu mai apare pe afișele Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. Actorul urcă tot mai rar pe scenă

Distribuie

Alexandru Arșinel, înlocuit la Teatrul de Revista Constantin Tănase. În actualul sezon, actorul nu figurează în cele doua spectacole ce sunt programate pentru luna septembrie. De altfel, pe afișele teatrului pe care îl conduce, acesta apărând doar ca director.

De la moartea actriței Stela Popescu, actorul a urcat tot mai rar pe scena Teatrul „Constantin Tănase”, acolo unde era nelipsit weekend de weekend. De altfel, „cuplul de aur” al Revistei a devenit cel format din Valentina Fătu și Vasile Muraru.

Alexandru Arșinel are 79 de ani și de mai multi ani se lupta cu probleme de sănătate. În ultimul timp, acesta a avut parte de o transformare șocantă. E din ce în ce mai slab și mai trist.

De asemenea, cunoscutul lanț de farmacii a renunțat la colaborarea cu Alexandru Arșinel, deși actorul spera la reluarea contractului întrerupt imediat după moartea partenerei Stelei Popescu, în noiembrie anul trecut. În lunile în care filma spoturi publicitare, lui Arșinel îi intrau în cont cam 10.000 de lei.

Citește și

Povestea zguduitoare a unei fruntașe de la Academia Forțelor Terestre. Prin ce a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer limfatic

Citește mai multe despre Alexandru Arșinel și Teatru pe Libertatea.

Comentarii