MENIU CAUTĂ

VIDEO. Alexandru Bogdan, prezentatorul Premiilor Gopo 2018, l-a ironizat pe Liviu Dragnea. ”Vreți să mai fiu prezentatorul dumneavoastră? Așa va fi!”

Distribuie

Momente de comedie în sala Teatrului Național în debutul Premiilor Gopo 2018.  Alexandru Bogdan, prezentatorul evenimentului, a pregătit o scenetă care a stârnit hohote de râs în rândul invitaților. Actorul l-a ironizat pe Liviu Dragnea și discursul acestuia de la congresul PSD, discurs care a culminat cu (deja) celebra întrebare:” Vreți să mai fiu în continuare președintele vostru?”

Experiența mai multor sezoane în grupul umoristic Mondenii și-a spus cuvântul! În deschiderea galei, actorul Alexandru Bogdan a avut scurt un monolog în care (probabil) toți cei prezenți au recunoscut atât stilul, cât și discursul președintelui PSD, Liviu Dragnea, de la congres. ”Vreţi să continuăm? Aveţi curaj? Aveţi curaj să rezistaţi la ceea ce se va întâmpla în continuare? Nu aveţi ezitări? Vreţi să mergem împreună? Şi vă pun o ultimă întrebare – unii mi-au zis să nu o pun, alţii mi-au zis să o pun, până la urmă suntem între noi: Vreţi să mai fiu în continuare preşedintele vostru?„, îi întreba Liviu Dragnea pe delegaţii prezenţi la Congres, la finalul discursului său, moment primit cu ropote de aplauze.

Tema a fost reluată cu mult umor de Alexandru Bogdan, care i-a întrebat pe cei din sală: ”Vreți să continuăm? Vreți să mai fiu prezentatorul vostru?”, analogie înțeleasă de public și primită cu hohote de râs. ”Așa va fi” a adăugat actorul în amuzamentul general.

CITEȘTE ȘI

Cine este actorul Alexandru Bogdan, prezentatorul Premiilor Gopo 2018

 

 

 

Citește mai multe despre alexandru bogdan pe Libertatea.

Comentarii