Mergi direct la conținut »
Alina de la Exatlon dă cărțile pe față despre Vladimir Drăghia. "Nu mi-a plăcut și nici nu o să-mi placă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alina de la Exatlon dă cărțile pe față despre Vladimir Drăghia. "Nu mi-a plăcut și nici nu o să-mi placă"

Alina de la Exatlon dă cărțile pe față despre Vladimir Drăghia. „Nu mi-a plăcut și nici nu o să-mi placă”

Alina, fostă participantă la Exatlon România, și-a spus fără ocolișuri părerea despre Vladmir  Drăghia, care încă se află în competiție.

De Dana Aramă,

Alina De la Exatlon a fost eliminată din competiție în luna aprilie. Blonda, care a fost aspru criticată de foștii ei colegi din echipa Războinicilor, a fost prezentă în platoul unei emisiuni de la Kanal D, unde și-a spus foarte clar părerea despre Vladimir Drăghia, care face parte din echipa Faimoșilor.


Alina a afirmat că și-ar fi dorit ca din concurs să fie eliminat Vladimir Drăghia, nu Valentin Chiș, așa cum s-a întâmplat în ediția din 16 mai.

 „Nu m-aș fi supărat dacă ar fi ieșit Vladimir. Preferam să rămână Valentin în concurs. Vladimir nu mi-a plăcut de la început și nici nu o să îmi placă. Valentin e mai prietenos. Aerul lui mi s-a părut mai respingător”, și-a spus foarte clar părerea Alina, fostă concurentă la Exatlon România.


Citește și: VIDEO / Mesajul parohului Bisericii ”Dintr-o zi”, Vasile Ioana, de Înălțare: Domnul să vă dăruiască puterea să vă înălțați din noroiul păcatului în înaltul cerului


 

Close
Închide
  Close