Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > ALINA SORESCU A NĂSCUT. CU OCHII ÎN LACRIMI, Alexandru spune: "Este momentul care te apropie de Dumnezeu"

ALINA SORESCU A NĂSCUT. CU OCHII ÎN LACRIMI, Alexandru spune: „Este momentul care te apropie de Dumnezeu”

De Alina Dan,

” Este un sentiment pe care nu îl pot descrie. Am avut multe lucruri emoţionante în viaţă – nunta, aniversările, prezentările de modă, întâlnirile cu oameni deosebiţi – dar nimic nu se compară cu ceea ce trăiesc acum. Este momentul care te apropie de Dumnezeu”, a mărturisit, cu ochii plini de lacrimi, Alexandru Ciucu, într-o declaraţie de presă.
În ceea ce priveşte numele fetiţei – primul lor copil – creatorul de modă spune că el şi Alina şi-au dorit în primul rând un nume de sfânt, Elena, şi apoi un nume cu rezonanţă. „Carolina ne-a plăcut la amândoi, pentru că are o rezonanţă istorică (Regele Carol), dar şi o muzicalitate proprie, pe care ne face plăcere să o auzim pentru tot restul vieţii”, a mai spus Alexandru Ciucu.
Acesta a adăugat că nu a filmat momentul naşterii, pentru că i s-a părut că ar fi fost „prea mult” -„Mi s-a pătrut un moment prea intim”.

Alina, o mămică fericită, a postat pe Facebook, după ce a născut

Micuţa Elena-Carolina s-a născut, în această dimineaţă, a avut greutatea de 2,700 kilograme şi a primit din partea medicilor nota 10.
Dragii mei, vă anunţ cu bucurie că astăzi în zori s-a născut fetiţa noastră, pe care o vom numi Elena-Carolina. A primit nota 10! Mulţumesc din suflet echipei medicale de la Spitalul Băneasa – Regina Maria! M-am simţit în siguranţă în fiecare moment şi îmi revin încet-încet…. Vă pup şi mă bucur că pot împărtăşi cu voi această veste minunată!”, a scris Alina Sorescu, pe pagina ei de Facebook, azi, la prânz.
Fericitul tată a spus că, potrivit protocolului unităţii medicale, soţia şi fetiţa lui ar trebui să rămână în spital trei zile. „Dar, dacă se va putea, vom pleca acasă mai repede”, a spus fericitul Alexandru Ciucu.
 
 

 
 
Close
Close
Închide